Laatste kans om je in te schrijven: News City Academy gaat op zoek naar het nieuwstalent van morgen

Na een succesvolle eerste editie in 2020, kunnen studenten zich inschrijven voor de tweede editie van News City Academy. De aftelklok op www.newscityacademy.be loopt woensdag om 10 uur af, schrijf je dus snel in. Kandidaten die de intensieve selectieprocedure doorstaan, kunnen vanaf oktober 6 maanden lang een betaalde stage doen met een aantal van de meest ervaren nieuwsmakers van Vlaanderen. Onder meer VTM NIEUWS-gezichten Cathérine Moerkerke, Faroek Özgünes en politiek journalist bij HLN Isolde Van den Eynde zullen de journalisten van de toekomst coachen.

 1. Touroperators willen coridorreizen organiseren: vakantie in rode zone kan, maar wel met drie testen
  PREMIUM

  Touropera­tors willen coridorrei­zen organise­ren: vakantie in rode zone kan, maar wel met drie testen

  De Belgische touroperators hopen binnenkort zogenaamde ‘corridorreizen’ te mogen organiseren. Dat zijn reizen naar all-inhotels in rode zones waarbij toeristen geacht worden nooit het hoteldomein te verlaten. Om alles coronaproof te doen verlopen, wordt niet alleen gerekend op de zelfdiscipline van de toeristen. “Maar zal elke reiziger ook drie sneltesten moeten ondergaan”, klinkt het bij TUI. “Eén bij het vertrek en zelfs twee bij de terugkeer.”
 2. Ervaren IT'er geeft raad aan starters: "Tijdens sollicitaties heb ik geregeld gevraagd of ik mijn toekomstige collega’s mocht ontmoeten"
  Jobs

  Ervaren IT'er geeft raad aan starters: "Tijdens sollicita­ties heb ik geregeld gevraagd of ik mijn toekomsti­ge collega’s mocht ontmoeten"

  Guido Maes werkt al meer dan dertig jaar in de informaticasector. De laatste twintig doet hij dat bij Wolters Kluwer Wolters Kluwer Tax & Accounting België, maar daarvoor maakte hij kennis met een aantal andere bedrijven. “Je job moet passen bij je interesses en je levensstijl”, vindt hij. Jobat.be vroeg hem naar de belangrijkste inzichten die hij heeft verworven doorheen zijn carrière.
 1. 106-jarige Valdemar slaat 17 jaar jongere vrouw aan de haak in rusthuis
  Play

  106-jarige Valdemar slaat 17 jaar jongere vrouw aan de haak in rusthuis

 2. Hond houdt toeristen voor de gek
  Play

  Hond houdt toeristen voor de gek