Kamerleden dragen OneLove-armbanden en steunen minister Lahbib: “1 - 0 voor onze minster tegen de tirannen van de FIFA”

Verschillende fracties kwamen de Kamer van Volksvertegenwoordigers binnen met een OneLove-armband aan. Dat is de armband die voetbalaanvoerders niet mogen dragen van FIFA tijdens het wereldkampioenschap in Qatar. Tijdens het vragenuurtje kreeg de premier ook enkele vragen over de actie van minister van Buitenlandse Zaken Hadja Lahbib tijdens de match van de Rode Duivels.

10 reacties

 • Eddy Jans

  1 week geleden
  Show maken daar zijn onze parlementsleden toch zo sterk in.
 • René Lodeweyckx

  2 weken geleden
  Goed dat er nog de tafel van vier is ,met een vleugje humor. De rest is huilen met de pet op.
 • Patrick Vandeputte

  2 weken geleden
  Zouden die zich niet beter bezig houden met wat ze moeten doen? Denken die echt dat ze de wereld kunnen veranderen. Ze dwalen. Maar dat is iets dat wij al lang wisten.
 • Johny vanderlinden

  2 weken geleden
  In het nieuws komen met een armband is nu belangrijker dan jullie werk doen.
 • luc verriest

  2 weken geleden
  Voilà, dat is nogal een statement dat ze geven! Ja toch? Intussen is de staatskas leeg, zitten we met de slechtste begroting van Europa, en is er geen enkele noodzakelijke hervorming gebeurd door deze regering! Maar wel een armbandje! Wat een heerlijke politici staan er toch aan het hoofd van ons landje!
 1. Shania Twain getuigt over seksueel misbruik tijdens haar jeugd: “Ik probeerde mijn borsten zo plat mogelijk te maken”
  Celebrities

  Shania Twain getuigt over seksueel misbruik tijdens haar jeugd: “Ik probeerde mijn borsten zo plat mogelijk te maken”

  Shania Twain (57) liet zich van een bijzonder moedige kant zien. De zangeres getuigde over seksueel en fysiek geweld door haar stiefvader Jerry Twain. De impact ervan was zelfs zo groot dat ze haar vrouwelijke vormen zoveel mogelijk verborg. Ook in haar carrière merkte ze de effecten van haar woelige jeugd. “Het voelde alsof ik betast of verkracht werd door mensen hun ogen.”