Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Jitske Van de Veire doet afstand van haar likes op Instagram: “Bepalen niet wat je waard bent”

ShowbizzSinds kort kan je op Instagram en Facebook het aantal likes verbergen. Een optie waar Jitske Van de Veire (27) alvast gretig gebruik van maakt. In een interview op Radio 1 geeft Jitske bovendien toe dat het voor haar echt een verademing is geweest. “Geeft me veel rust.”

4 reacties

 • Templeton Peck

  2 maanden geleden
  Dat noemt men 'een open deur intrappen'.
 • Charity Swinnen

  2 maanden geleden
  Ze kan ook gewoon stoppen met die rommel.
 • Thijs Baeyens

  2 maanden geleden
  Zoals niets binnen sociale media bepaalt wat je wel of niet waard bent. Maar ze is op de goede weg om dat ook te gaan begrijpen. Volhouden Jitske!
 • ronny cuypers

  2 maanden geleden
  Voor mij geen instagram. Dat geeft nog veel meer rust.
 1. Alderweireld kan lucratief contract van drie jaar tekenen in Qatar, Tottenham aanvaardt bod van Al Duhail
  Premier League
  3

  Alderwei­reld kan lucratief contract van drie jaar tekenen in Qatar, Tottenham aanvaardt bod van Al Duhail

  Heeft Toby Alderweireld zijn laatste wedstrijd voor Tottenham gespeeld? Het heeft er alle schijn van. De Spurs hebben immers een bod van 13 miljoen euro aanvaard van Al Duhail voor de 32-jarige Rode Duivel, die er wel zelf nog moet uit geraken met zijn nieuwe potentiële werkgever. Hij is zaterdagnamiddag in Doha aangekomen en kan er volgens plaatselijke media een contract van drie jaar tekenen.
 2. Sean Dhondt na zijn bewogen jaar: “Ik heb letterlijk in mijn blootje gestaan voor heel het land. Wat kan er mij nu nog gebeuren?”
  Showbizz
  12

  Sean Dhondt na zijn bewogen jaar: “Ik heb letterlijk in mijn blootje gestaan voor heel het land. Wat kan er mij nu nog gebeuren?”

  Sean Dhondt was deze voormiddag te gast in het programma ‘De Boshut’ op Radio 1. Daarin vertelde hij over wat hij zelf een ‘rot jaar’ noemt. Hij blikte terug op de affaire-Eveline en de schuldgevoelens en commentaren die daarmee gepaard gingen. “Plots is het niet enkel je familie, vrienden en collega’s die een mening hebben, maar heel het land.” Daarnaast vertelt het VTM-gezicht ook dat hij psychologische hulp zocht.