Op het bewuste verzoeningsetentje was ook Theo Francken aanwezig
Volledig scherm
PREMIUM
Op het bewuste verzoeningsetentje was ook Theo Francken aanwezig © Guy Van Gestel

Jean-Marie Dedecker en Bart De Wever leggen het bij: "Ik had die mens nooit zo'n pijn mogen doen"

Ze leken onverzoenbaar, maar Bart De Wever en Jean-Marie Dedecker hebben hun aanslepende ruzie dan toch uitgepraat. Bij een gezellig etentje. Beide gewezen kemphanen spreken over deze onverhoopte wending.

147 reacties

 • frans Venloo

  3 jaar geleden
  Zeker is zeker voor het VB of PVDA stemmen de armoede wordt te groot in Belgie met hun geklungel en beloften
 • Edmond Dillien

  3 jaar geleden
  Die drie op de foto hebben 1 ding gemeen, ze zeggen het meestal zoals het is, denken we, van De Decker en Francken ben ik bijna zeker maar BDW die moet zorgen dat zijn partij groot blijft en dan durven ze al eens een draai geven aan de waarheid heeft de geschiedenis ons geleerd, en dat is dan nog zacht uitgedrukt voor vele voorgaande en andere partijen maar als de nood het hoogst is, enz, enz..........
 • Jacques De Meulemeester

  4 jaar geleden
  Twee grotere totentrekkers bestaan er mijn inziens niet! Als het maar geld opbrengt nietwaar...
 • Johan Vanderbeke

  4 jaar geleden
  De NVA nam afstand van JM De Decker onder druk van de CD&V, die toen cartelpartner was.
 • Ronny Ooijen

  4 jaar geleden
  maria jespers 2,welke roddels?Dat die nep nationalisten de communautaire zaak in de diepvries gestoken hebben en de nieuwe graaikampioen zijn?Dat collaborateurs de stichters zijn van VU?Dat De Wever het nazisme nog altijd niet afgezworen heeft en een erg dure leefloner is,zijn geen roddels maar feiten.Kris Peeters is trouwens Vice-Eerste Minister.Het woord feiten is geen synoniem voor roddels.
 1. Vier inzittenden die overleden nadat auto in Leie belandde zijn vermoedelijk een koppel van Slovaakse afkomst en twee vrienden uit Slovakije
  Play
  Gent

  Vier inzitten­den die overleden nadat auto in Leie belandde zijn vermoede­lijk een koppel van Slovaakse afkomst en twee vrienden uit Slovakije

  De vier inzittenden van de wagen die in de nacht van vrijdag op zaterdag om het leven kwamen nadat het voertuig in het water belandde aan de Huidevetterskaai in Gent, zijn vermoedelijk van Slovaakse afkomst. Dat blijkt uit het onderzoek van de lokale politie en het Oost-Vlaamse parket. Eén van de inzittenden, een 33-jarige Slovaak, stond ingeschreven in Gent. Ook zijn vriendin van 35 zat dus in de wagen. “Waarom ze in een wagen met Franse nummerplaat reden, wordt nog onderzocht.”
 2. Leerkracht geschorst na denigrerend ‘indianendansje’
  Play

  Leerkracht doet 'indianen­dans' in klaslokaal en wordt geschorst

  Een Amerikaanse wiskundeleerkracht is geschorst nadat bovenstaande beelden van haar opdoken op sociale media. Een leerling filmt hoe de vrouw een verentooi draagt en denigrerend een ‘indianendans’ nadoet terwijl ze meermaals “SohCahToa” roept. Dat laatste is een ezelbruggetje in de driehoeksmeetkunde en het leek de leerkracht blijkbaar grappig om het op deze manier aan te leren. Na protest vanuit de ‘Native Americans’-gemeenschap werd de vrouw geschorst.
 3. Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later
  Livios

  Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later

  De nieuwe generatie 50-plussers is meer bezig met haar toekomst en hoe ze wil wonen. Vier op de tien 50-plussers willen zelfs nog vóór hun pensioen verhuizen naar een kleinere woning, op maat van hun oude dag. Bijna de helft van hen kiest resoluut voor een appartement. Dat blijkt uit een woononderzoek van vastgoedspecialist Hillewaere. Maar hoe ziet zo’n woning voor levenslang wonen eruit? En moet je daarvoor altijd verhuizen? Bouwsite Livios zocht het uit.