Op het bewuste verzoeningsetentje was ook Theo Francken aanwezig
Volledig scherm
PREMIUM
Op het bewuste verzoeningsetentje was ook Theo Francken aanwezig © Guy Van Gestel

Jean-Marie Dedecker en Bart De Wever leggen het bij: "Ik had die mens nooit zo'n pijn mogen doen"

Ze leken onverzoenbaar, maar Bart De Wever en Jean-Marie Dedecker hebben hun aanslepende ruzie dan toch uitgepraat. Bij een gezellig etentje. Beide gewezen kemphanen spreken over deze onverhoopte wending.

147 reacties

 • frans Venloo

  3 jaar geleden
  Zeker is zeker voor het VB of PVDA stemmen de armoede wordt te groot in Belgie met hun geklungel en beloften
 • Edmond Dillien

  3 jaar geleden
  Die drie op de foto hebben 1 ding gemeen, ze zeggen het meestal zoals het is, denken we, van De Decker en Francken ben ik bijna zeker maar BDW die moet zorgen dat zijn partij groot blijft en dan durven ze al eens een draai geven aan de waarheid heeft de geschiedenis ons geleerd, en dat is dan nog zacht uitgedrukt voor vele voorgaande en andere partijen maar als de nood het hoogst is, enz, enz..........
 • Jacques De Meulemeester

  4 jaar geleden
  Twee grotere totentrekkers bestaan er mijn inziens niet! Als het maar geld opbrengt nietwaar...
 • Johan Vanderbeke

  4 jaar geleden
  De NVA nam afstand van JM De Decker onder druk van de CD&V, die toen cartelpartner was.
 • Ronny Ooijen

  4 jaar geleden
  maria jespers 2,welke roddels?Dat die nep nationalisten de communautaire zaak in de diepvries gestoken hebben en de nieuwe graaikampioen zijn?Dat collaborateurs de stichters zijn van VU?Dat De Wever het nazisme nog altijd niet afgezworen heeft en een erg dure leefloner is,zijn geen roddels maar feiten.Kris Peeters is trouwens Vice-Eerste Minister.Het woord feiten is geen synoniem voor roddels.
 1. Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdiefstal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro
  Livios

  Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdief­stal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro

  Zit jij momenteel middenin een bouw- of groot renovatieproject? Dan kan je je werf maar beter goed beveiligen en verzekeren, want de gemiddelde schade bij een werfdiefstal bedraagt zo’n 30.000 euro volgens Federale Verzekering. Bovendien zien ze de diefstal van boilers, verwarmingsketels en nieuwe keukens al enkele jaren sterk toenemen. Bouwmachines en -gereedschap zijn dan weer minder in trek. Wat kan je doen om een werfdiefstal te vermijden? Bouwsite Livios zocht het uit.
 2. 
Deze persoonlijkheidstesten worden het vaakst afgenomen bij sollicitaties (en zo bereid je je voor)
  Jobat.be

  Deze persoon­lijk­heids­tes­ten worden het vaakst afgenomen bij sollicita­ties (en zo bereid je je voor)

  Solliciteren is zo al behoorlijk zenuwslopend. Als je dan nog een vragenlijst voor je neus krijgt met stellingen over je persoonlijkheid, of rijtjes vreemde tekens met de opdracht om ze verder aan te vullen, wordt het wel heel moeilijk om je aanwervingskansen in te schatten. Waarom gebruiken recruiters zulke testen? En hoe bereid je je erop voor? Jobat.be vroeg het aan arbeidspsychologe Anke Van Canneyt.