REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Italiaanse reisblogger tilt zelf-isolatie naar een hoger niveau en trekt naar Noordpoolgebied

De coronapandemie komt voor velen met een verplichte afzondering van de buitenwereld, Italiaanse reisblogger en gids Valentina Miozzo gaat een stapje verder en kiest voor een afzondering in het noordpoolgebied. Ze ruilde het zonnige en toeristische Italië in voor het verre Noorden van Noorwegen. 

2 reacties

 • Etienne Callebout

  1 maand geleden
  Ja zolang er iemand anders betaald waarom niet,maar eens voor je zelf de boontjes bakken ter plaatse is een ander verhaal zonder hulp van buitenaf .
 • Jo Van Echelpoel

  1 maand geleden
  Prachtig, het volledige leven draait om persoonlijke groei en evenwicht met jezelf en omgeving. Al de rest is angstige hebzucht en egoperikelen. Hoera voor de hoop.
 1. Beleef jouw beste zomer ooit met onze HLN Summer Challenges: Schrijf je hier in op de nieuwsbrief

  Beleef jouw beste zomer ooit met onze HLN Summer Challenges: Schrijf je hier in op de nieuws­brief

  Met de HLN Summer Challenges willen we de zomer op de meest positieve manier aangaan. Vijf experten dagen je uit om er de boeiendste zomer ooit van te maken: van barbecueën met de bekendste slager van Vlaanderen, Hendrik Dierendonck, tot de mooiste fietsroutes getipt door Tom Boonen. Je kiest zelf aan hoeveel en aan welke challenges je deelneemt. Eén ding is zeker: saai wordt het deze zomer niet. Schrijf je hieronder in als je de nieuwsbrieven wilt ontvangen. Daaronder vind je meer informatie terug per challenge.