Helmut Lotti
Volledig scherm
PREMIUM
Helmut Lotti © Jelle Vermeersch

INTERVIEW. Helmut Lotti: “Ontrouw: dat doe je niet voor je plezier. Het moment waarop je je heup vooruit stoot, in die andere vrouw, voelt alsof je een mes in je eigen hart plant”

Helmut Lotti was drie keer getrouwd, drie keer scheidde hij en drie keer kostte hem dat een huis. De liefde: hij begreep er niks van. Langzaamaan legt hij de puzzel. Waar ging het fout? “Ik heb tijdens mijn huwelijken affaires gehad, puur uit eenzaamheid. Soms met vrouwen waarvan ik dacht: deze was beter geweest voor mij.”

 1. 9 verdachten in België onder aanhoudingsbevel bij operatie tegen Chinese mensensmokkelnetwerk

  9 verdachten in België onder aanhou­dings­be­vel bij operatie tegen Chinese mensensmok­kel­net­werk

  Bij de gerechtelijke operatie tegen een Chinees mensensmokkel- en prostitutienetwerk zijn gisteren in totaal 27 personen opgepakt in België. Negen van hen zijn door de onderzoeksrechter onder aanhoudingsbevel geplaatst en in verdenking gesteld voor mensenhandel en witwassen. Dat meldt het federaal parket. In Zwitserland werden ook twee personen opgepakt, van wie België nu de overlevering vraagt.
 2. Met deze onklopbare machine haal je de beste keukenhulp in huis
  HLN Shop

  Met deze onklopbare machine haal je de beste keukenhulp in huis

  Heb je een groot hart voor koken, is de kans reëel dat je keuken al snel te klein wordt. Om je volledig te kunnen uitleven achter je potten en pannen, verwelkom je immers graag een gamma hulpmiddelen, zoals een blender, mixer, fruitpers… Wil je geen hele keukenwand opofferen aan deze machines, kan je gelukkig een heleboel functies verenigen in één toestel: de keukenrobot. HLN Shop bekijkt deze onmisbare sidekick voor (hobby)chefs van dichterbij.