Heidi Rakels (links) en Ann Simons
Volledig scherm
PREMIUM
Heidi Rakels (links) en Ann Simons © Photo News

INTERVIEW. Ex-judoka's Heidi Rakels en Ann Simons die hun mannetje staan in de ICT-wereld

Twee Limburgse ex-judoka's. Allebei ooit gebronzeerd teruggekeerd van de Olympische Spelen. Maar ook witte raven in de mannelijke ICT-wereld. Ann Simons begeleidt met haar bedrijf startende ondernemers en schreef daar nu een boek over. Heidi Rakels was zes jaar geleden zelf beginnend ondernemer en bouwde met Guardsquare - dat ze vorig jaar verkocht - in geen tijd de wereldleider in beveiliging van apps. "Het zakenleven is niet altijd keihard, maar wel vaak."

 1. Ze is momenteel te zien in twee series, maar actrice Tania Kloek neemt zeker voor onzekere: “Net mijn boekhouddiploma gehaald”
  PREMIUM
  Showbizz

  Ze is momenteel te zien in twee series, maar actrice Tania Kloek neemt zeker voor onzekere: “Net mijn boekhouddi­plo­ma gehaald”

  In het nieuwe seizoen van ‘De Zonen van Van As’ is Tania Kloek (47) opnieuw te zien als Martine, de niet bijster snuggere vrouw van Herman. Streamz-abonnees kunnen de actrice ook al aan het werk zien in de gloednieuwe politieserie ‘Fair Trade’. Toch zet Tania tegenwoordig niet alleen in op haar acteercarrière. Ze werkt tegenwoordig ook als accountant in een boekhoudkantoor. “Ik onthul geen geheim als ik zeg dat 2020, net als voor de meeste van mijn collega’s, een rampjaar is.”
 2. Verdachte van politiegeweld moet steeds voor parketmagistraat verschijnen

  Verdachte van politiege­weld moet steeds voor parketmagi­straat verschij­nen

  Het Openbaar Ministerie en het college van procureurs-generaal hebben twee nationale verstrengingen voorgesteld binnen hun beleid tegen politiegeweld. Een verdachte van politiegeweld, met arbeidsongeschiktheid tot gevolg, moet voortaan altijd voor de parketmagistraat verschijnen en verhoord worden. Een tweede maatregel is dat een dossier van een verdachte voortaan niet meer zonder gevolg kan geklasseerd worden.
 1. Zo blijft je lievelingshandtas altijd mooi

  Zo blijft je lievelings­hand­tas altijd mooi

  Voor een tas uit kwaliteitsleder tel je al snel een flink budget neer. Hou dat bedrag even voor ogen wanneer je ’s ochtends je favoriete tas om de arm zwiert. Behandel je tas met zorg. Bewaar make-up en vloeistoffen in een apart binnentasje om morsincidenten te vermijden en wees voorzichtig met balpennen. Inktvlekken kunnen het leder onherroepelijk beschadigen. Neem je tas vast met droge handen. Toegeven, in tijden waarin we voortdurend onze handen ontsmetten kan dat best een uitdaging zijn, maar je handtas zal je dankbaar zijn. Ook zweet en vette handcrèmes kunnen het handvat van je tas trouwens donkerder doen kleuren. En last but not least: hou er rekening mee dat een nieuwe jeans vaak kleur afgeeft. Je favoriete nude bag zet je dus liever niet tegen je benen aan!
 1. Waaghalzen glijden van natuurlijke waterglijbaan in het midden van het regenwoud
  Play

  Waaghalzen glijden van natuurlij­ke waterglij­baan in het midden van het regenwoud

 2. Kan jij raden wie er in de huid van Marc Van Ranst en Steven Van Gucht kruipt?
  Play

  Kan jij raden wie er in de huid van Marc Van Ranst en Steven Van Gucht kruipt?