Hoe vier jij kerst dit jaar? Laat het ons weten met een filmpje

Het coronavirus gooide in 2020 heel wat roet in het eten. Ook de kersttafel zal er dit jaar wat anders uitzien. Hoe vier jij Kerstmis in dit bijzondere coronajaar? Stuur ons een filmpje van het kerstdiner met je gezin of van het aperitief aan de vuurkorf met je knuffelcontact. Dat kan via WhatsApp naar het nummer 0474 74 65 02. Wij wensen jullie alvast een zalig kerstfeest!

 1. Gunther Levi en Charlotte vieren 5 jaar huwelijk, maar corona zorgt voor spanning: “Hij is constant thuis. Mannekes, ik heb al gevloekt”
  PREMIUM
  Showbizz

  Gunther Levi en Charlotte vieren 5 jaar huwelijk, maar corona zorgt voor spanning: “Hij is constant thuis. Mannekes, ik heb al gevloekt”

  Ondanks het bizarre jaar dat ook zij achter de rug hebben, gaat het Gunther Levi (44) en zijn vrouw Charlotte Nollet (39) voor de wind. Voor Gunther vielen de optredens van de Romeo’s weg, maar hun Frikandel XXL blijkt een monstersucces, en Charlotte scoort met haar nieuwe modelijn. Maar corona speelt hun gezinsleven toch wel parten, en het koppel getuigt daar heel open over. “Ik heb serieus gevloekt op Gunther het voorbije jaar”, zegt Charlotte. “Want eerlijk? Het werkt op mijn zenuwen dat hij nu elk weekend thuis is”
 1. Oplettende serveerster redt jongetje (11) van mishandelende ouders
  Play

  Oplettende serveer­ster redt jongetje (11) van mishande­len­de ouders

 2. Plastische chirurgie beleeft hoogdagen sinds coronapandemie
  Play

  Plastische chirurgie beleeft hoogdagen sinds coronapan­de­mie