Harry en Jerina ontmoeten initiatiefnemers crowdfunding: “Het liefste wat iemand ooit voor ons gedaan heeft”

Het populaire koppel uit het VTM-programma ‘Huis Gemaakt’ veroverde de harten van Vlaanderen, maar kon de overwinning niet in de wacht slepen. Dorien De Loore en Marnik De Clercq besloten daarop om een crowdfunding op te zetten voor het sympathieke koppel. “Puur uit gevoel, gewoon omdat we ze zo puur vinden”, aldus Dorien. Het initiatief leverde al een bedrag van 86.000 euro op. De twee koppels ontmoeten elkaar nu voor het eerst.

22 reacties

 • Koen Raspoet

  1 jaar geleden
  Bezint eer je begint . Het is natuurlijk gemakkelijker om je volledig bloot te geven en de sukkelaar uit te hangen om op het gevoel van andere mensen te spelen. Ik kan zelf mijn centen goed gebruiken en heb de media niet nodig om gelukkig te zijn integendeel.
 • willy van den elsacker

  2 jaar geleden
  Zouden ze niet beter een goede job uitoefenen ipv te profiteren van anderen hun geld i die zijn blijven steken in de jaren zestig! alhoewel?
 • Jurgen Meurs

  2 jaar geleden
  Ik snap sommige mensen hun reacties toch niet goed. Een koppel heeft een ander koppel willen steunen om een huis te kopen, vrijgevige mensen hebben hiervoor gedoneerd, je hebt hier zelf niets aan moeten bijdragen, hou dan ook je mening voor jezelf. Dat ze het huis niet kochten dat ze opknapten snap ik ook perfect. Een huis kopen is een grote beslissing, waarom zouden ze er eentje nemen dat niet voldoet aan hun noden en dat ze zelf niet kozen.
 • Jurgen De doncker

  2 jaar geleden
  Werk zelf voor je geld voor je kinderen maakt en zie dat je je huis hebt en reken niet op anderen, das mijn motto. ik zou mij doodschamen al dat geld aannemen en niets aan mensen geeft dat het ECHT nodig hebben ..Maar hebzucht gaat voor sympathie voor de echte armen.
 • Ronny B

  2 jaar geleden
  oud nieuws,hoe lang worgt dit nog uit de doos gehaald,ondertussen kopen ze toch hun verbouwde huis niet met het inzamelgeld,wat ik al op voorhand kon denken,want hoe sympathiek mensen ook uit de hoek komen je weet nooit hoe ze werkelijk zijn