Harry en Jerina ontmoeten initiatiefnemers crowdfunding: “Het liefste wat iemand ooit voor ons gedaan heeft”

Het populaire koppel uit het VTM-programma ‘Huis Gemaakt’ veroverde de harten van Vlaanderen, maar kon de overwinning niet in de wacht slepen. Dorien De Loore en Marnik De Clercq besloten daarop om een crowdfunding op te zetten voor het sympathieke koppel. “Puur uit gevoel, gewoon omdat we ze zo puur vinden”, aldus Dorien. Het initiatief leverde al een bedrag van 86.000 euro op. De twee koppels ontmoeten elkaar nu voor het eerst.

17 reacties

 • Francis Buys

  2 weken geleden
  Ik vind dat ze een crowdfunding voor beiden koppels hadden moeten doen en het geld verdelen .
 • Tom Leyssens

  2 weken geleden
  Zelf zie ik niet naar 'reality tv' Ik vind het vooral vreemd hoe mensen redeneren en ik vraag mij vooral af wat voor een ingestelde mensen die donateurs zijn? Succes Harry en Jerina
 • kris deka

  3 weken geleden
  De volgende keer dat dit programma is moeten ze de verliezers toch iets geven.
 • nathan huysveld

  3 weken geleden
  Bjestig zoals Harry zou zeggen
 • christianne bruyland

  3 weken geleden
  Hier hebben we het einde nog niet van gezien, hoeveel moet er voor dat huis trouwens worden opgehoest? Straks wordt de eindmeet nog gehaald. Ik vraag me wel af hoe dat belastingswijs verloopt, hopelijk moeten die mensen niet nog eens een deel afstaan.
 1. Eneco wil gaskraan dichtdraaien: hoeveel meer of minder zal je betalen?
  Energie

  Eneco wil gaskraan dichtdraai­en: hoeveel meer of minder zal je betalen?

  Energiebedrijf Eneco wil tegen 2035 klimaatneutraal zijn. Daarom plannen ze hun gascentrales te sluiten, geen cv-ketels meer te verkopen en hernieuwbare energie te stimuleren. Daarin ziet het energiebedrijf ook een belangrijke rol voor de overheid. De heffingen en belastingen op de stroomfactuur wegen volgens hen te hard door, terwijl we in vergelijking met onze buurlanden net weinig lasten betalen voor ons aardgasverbruik. Mijnenergie.be zocht uit wat er verandert als we meer bijkomende kosten zouden betalen voor aardgas dan voor elektriciteit.