Zo onderhoud je een lederen handtas.
Volledig scherm
Zo onderhoud je een lederen handtas. © Shutterstock

Een vlek op je favoriete lederen handtas? Zo los je het op!

Een vlek op je lederen handtas snel met een babydoekje te lijf gaan? Geen goed idee! Een verkeerde aanpak maakt het alleen maar erger. Hoe je vlekken wel aanpakt? Hier lees je 4 gouden tips.

 1. Geen celstraf voor Canadees koppel dat over en weer vloog voor inenting met vaccins voor oorspronkelijke bewoners
  1

  Geen celstraf voor Canadees koppel dat over en weer vloog voor inenting met vaccins voor oorspronke­lij­ke bewoners

  De rijke ex-casinobaas Rod Baker vloog in januari met zijn vrouw Ekaterina in een privévliegtuig naar het afgelegen Beaver Creek in Canada waar oorspronkelijke bewoners gevestigd zijn. De Bakers gingen er een prik halen met het vaccin van Moderna, bedoeld voor de kwetsbare inheemse bevolking. Voor die fraude moeten ze niet naar de gevangenis, maar ze krijgen wel een boete.
 2. Dubbele moord op zoon en moeder prominente familie blijft nog onopgelost: Paul (22) kreeg doodsbedreigingen in nasleep fataal bootongeluk
  South Carolina
  1

  Dubbele moord op zoon en moeder prominente familie blijft nog onopgelost: Paul (22) kreeg doodsbe­drei­gin­gen in nasleep fataal bootonge­luk

  Bijna twee weken na de dubbele moord op Maggie (52) en haar zoon Paul (22) Murdaugh in VS-staat South Carolina blijft een doorbraak vooralsnog uit. Hun lichamen zijn op 7 juni ‘s avonds aangetroffen op hun omvangrijk domein in het landelijke Islandton en vertoonden schotwonden die met een semi-automatisch aanvalswapen en een geweer zijn toegebracht, staat in de bevindingen van de lijkschouwer.
 3. Laatste ‘Ketnet Musical’ met Gloria Monserez in hoofdrol: “Of de danspasjes gaan lukken is nog een vraagteken”
  Showbizz

  Laatste ‘Ketnet Musical’ met Gloria Monserez in hoofdrol: “Of de danspasjes gaan lukken is nog een vraagteken”

  Ketnetters hoorden het nieuws zondagochtend al in ‘Kingsize Live’. Voor het zevende en laatste jaar slaan Ketnet en Studio 100 de handen ineen om een gloednieuwe ‘Ketnet Musical’ op touw te zetten. ‘Ketnet Musical: De finale’ verschijnt vanaf het voorjaar van 2022 in de zalen. Het wordt een grappige muzikale afsluiter met een hoop jonge talenten én Ketnet-wrapper Gloria Monserez (19) in één van de volwassen hoofdrollen.