Pieter-Jan Vanstockstraeten
Volledig scherm
PREMIUM
© Pieter-Jan Vanstockstraeten

COLUMN. Waarom zou het bij K3 altijd de blonde zijn die vertrekt?

Op zaterdag blikt onze columniste Nadine Van Der Linden terug op de week. Bij het afscheid van Klaasje vraagt ze zich af: waarom zijn het altijd de blondines die opstappen bij K3? Zijn blonde vrouwen moeilijke vrouwen? Wat zegt haarkleur over een mens? Een column langs L’Oréal, domme blondjesmoppen en verliefd zijn op Blondie.

13 reacties

 • Annalisa Di Rosa

  8 maanden geleden
  Ooit al van toeval gehoord?
 • Monique Asaert

  8 maanden geleden
  Ze kunnen El Kaouakibi gebruiken,kan goed dansen op een koord, en is nieuwe belg!!!
 • peter boeckx

  8 maanden geleden
  Weer top column, nog van dat!
 • Gert Veer

  8 maanden geleden
  Ja, waarom altijd een blonde... Zou het niet veel prettiger zijn voor iedereen (behalve Studio 100 natuurlijk) als K3 er gemeenschappelijk de brui zou aan geven?
 • Dieter De Cock

  8 maanden geleden
  Door corona levert k3 niet genoeg geld (afgelaste shows). Dus hoe kan k3 nog veel geld maken? Juist ja! K3 zoekt K3 was een goudmijn! Hier Klaasje, wat geld en bye bye! Welkom 'nieuwe' tv show die wss meer geld heeft opgebracht dan 1j liveshows! Pas op Gert, ik versta het. Pretparken en kindershows zijn dicht of afgelast. Er moet ergens geld vandaan komen! Dus, succes!
 1. Voor derde keer in drie weken tijd klimt jeugddelinquent over poorten De Grubbe: “Firma die instelling beter moet beveiligen, kan pas donderdag komen”
  Everberg

  Voor derde keer in drie weken tijd klimt jeugddelin­quent over poorten De Grubbe: “Firma die instelling beter moet beveiligen, kan pas donderdag komen”

  In Everberg is de politie maandagavond met man en macht op zoek naar een ontsnapte jeugddelinquent. Alweer, want het is al de derde jongere in evenveel weken tijd die uit De Grubbe weet te ontsnappen. En opnieuw gebeurde dat door over enkele poorten te klimmen. Vorige week nog werd beslist dat de poorten beter beveiligd zullen worden, maar de bevoegde firma kan de werken pas donderdag uitvoeren.