Illustratiebeeld.
Volledig scherm
PREMIUM
Illustratiebeeld. © Belga

COLUMN. Ik wil veel laten voor Covid-19, maar mocht mijn kind op kot zitten, dan kwam het in de weekends naar huis, punt

6 reacties

 • Ward Berden

  1 jaar geleden
  Weekend is wel een erg voorbij gestreefd idee. Zouden die studenten niet beter gaan werken wanneer er toch geen les is?
 • Kritof Torfs

  1 jaar geleden
  Mensen die schrik hebben van het virus beschermen zichzelf maar gaan niet zeggen wat anderen moeten doen.
 • john Willaert

  1 jaar geleden
  Weer ieder zijn waarheid. Ondertussen stijgen de besmettingen. Gaan we financieel ten onder in dit land door egoïsten
 • Bill Richard

  1 jaar geleden
  Vlaanderen. Kunnen we dat niet veranderen in Kneuteren? Bekt beter en dekt de lading beter.
 • Wim Winne

  1 jaar geleden
  punt en dat is de reden waarom we het niet onderd controle krijgen. Iedereen wil een uitzondering voor zichzelf.
 1. Groot tekort aan huishoudhulpen: zoveel kan je verdienen
  Jobat.be

  Groot tekort aan huishoud­hul­pen: zoveel kan je verdienen

  De heropleving van de economie laat zich duidelijk merken in de vele vacatures. Eind juni piekte dat aantal op maar liefst 172.437, één vijfde meer dan een maand geleden en het hoogste aantal in 10 jaar tijd. De grootste vraag is die naar schoonmakers, vooral aan huis, volgens het systeem van dienstencheques. Maar wat houdt zo’n job precies in? Hoeveel verdien je? En wat zijn de voor-en nadelen? Jobat.be vroeg het aan dienstenchequebedrijf Tempo-Team @home.
 2. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  2

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.
 3. Onderneemster Mats combineert minimalisme met business chic en elegantie. “Ik koop enkel kwaliteitsitems die ik met elkaar kan combineren”

  Onderneem­ster Mats combineert minimalis­me met business chic en elegantie. “Ik koop enkel kwali­teitsi­tems die ik met elkaar kan combineren”

  Mats Meyer kan geen seconde stilzitten en gaat voluit voor haar carrière. Tijd verliezen voor haar kleerkast, daar doet ze niet aan mee, maar tegelijk wil ze niet inboeten aan elegantie. Hoe de onderneemster dat doet? Ze vertelt het aan de hand van haar signature look. “Ik wil hetzelfde kunnen dragen voor een vergadering als voor een date. Ik heb geen tijd om me om te kleden, hé.”