Regering De Croo I.
Volledig scherm
PREMIUM
Regering De Croo I. © BELGA

Carl Devos: “De Croo I mag meer kleur bekennen”

Professor politicologie aan de UGent Carl Devos analyseert elke week voor HLN de stand van zaken in de Wetstraat. Je kan hem ook volgen op Twitter via @devoscarl

23 reacties

 • Luc Van Bogaert

  8 maanden geleden
  Deze regering doet dat momenteel heel goed.  De N-VA is helemaal niet nodig.
 • Eddy Nijs

  8 maanden geleden
  Inderdaad an geuns en omdat ze bekwaam genoeg bleken om samen een akkoord te sluiten zijn ze de winnaars. Dat is de betekenis van democratie. 
 • Frans Roosen

  8 maanden geleden
  Wel míj́n regering! Sommige zaken mijnheer Devos hebben gewoon, neen moéten gewoon voorrang hebben. Zoiets heet in tijden van Corona ‘prioriteiten kunnen stellen’ en ‘voortschrijdend inzicht’ weet u nog? Duidelijk dat de staatshervormingen alleen maar tot flaters geleid hebben en die nu, zeker op het vlak van volksgezondheid, zorg en welzijn, door deze federale regering heraangepast moeten worden omdat ze alleen en alleen maar remmend werken voor het hele land! Herfederaliseren die handel!
 • Rudi Pieters

  8 maanden geleden
  Het zal altijd wat zijn was het dan zoveel beter met de N-VA? Allemaal dezelfde wie voor zijn eigen zorgt zorgt voor een goede vriend zo zit de maatschappij in elkaar tegenwoordig
 • Eric Leysen

  8 maanden geleden
  We zullen zelf wel kleur bekennen, in 2024 wanneer we afrekenen met deze zakkenvullers en postjespakkers.
 1. Waar is een stoelgangtransplantatie goed voor? Experten geven advies: “Waag je zeker niet aan DIY-gedoe”
  PREMIUM

  Waar is een stoelgang­trans­plan­ta­tie goed voor? Experten geven advies: “Waag je zeker niet aan DIY-ge­doe”

  Steeds meer aandoeningen lijken beïnvloed te worden door de samenstelling van onze darmflora. Stoelgangtransplantatie – waarbij er uitwerpselen van een gezonde donor naar de darmen van een zieke ontvanger worden getransplanteerd – lijkt daardoor niet langer van de pot gerukt als behandelmethode voor allerlei kwalen. Professor maag- en darmziekten Danny De Looze en biomedisch onderzoeker Hannelore Hamerlinck leggen uit hoe het werkt. Wat mag je verwachten van de behandeling en wat mag je zeker niet doen?
 2. Sean Dhondt na zijn bewogen jaar: “Ik heb letterlijk in mijn blootje gestaan voor heel het land. Wat kan er mij nu nog gebeuren?”
  Showbizz

  Sean Dhondt na zijn bewogen jaar: “Ik heb letterlijk in mijn blootje gestaan voor heel het land. Wat kan er mij nu nog gebeuren?”

  Sean Dhondt was deze voormiddag te gast in het programma ‘De Boshut’ op Radio 1. Daarin vertelde hij over wat hij zelf een ‘rot jaar’ noemt. Hij blikte terug op de affaire-Eveline en de schuldgevoelens en commentaren die daarmee gepaard gingen. “Plots is het niet enkel je familie, vrienden en collega’s die een mening hebben, maar heel het land.” Daarnaast vertelt het VTM-gezicht ook dat hij psychologische hulp zocht.