Illustratiebeeld.
Volledig scherm
PREMIUM
Illustratiebeeld. © Photo News

Carl Devos: “Corona is verdomd moeilijk, maar burgers verdienen beter dan zotte ideeën en zerotolerantie”

Professor politicologie aan de UGent Carl Devos analyseert elke week voor HLN de stand van zaken in de Wetstraat. Je kan hem ook volgen op Twitter via @devoscarl

41 reacties

 • Liliane Vervliet

  9 maanden geleden
  Deze niet verkozen regering kwakkelt verder tot de afgrond in zicht komt.
 • Christel Werdens

  9 maanden geleden
  Dank u wel mr Devos. Ik versta het ook niet. Bert Gorissen
 • Bruno Fraussen

  9 maanden geleden
  Al diegene die zonodig de kantjes eraf lopen moeten eens een dagje meedraaien in een corona afdeling. Ze zullen wel anders piepen en commentaar geven op de regering is oudzeer en niks nieuws.
 • Luc Dams

  9 maanden geleden
  Correct geformuleerde visie van Carl Devos in deze krant. Bij de openbare omroep zal dit niet aan bod komen. Daar worden steeds die zelfde politici,en voor het leven benoemde ambtenaren zoals gouverneurs, de fluwelen hand boven het hoofd gehouden door een aantal lakeien journalisten van de partij politiek.
 • Miguel Declercq

  9 maanden geleden
  Mocht de politie even hard optreden tegen echte criminelen en de ettertjes die crimineel zullen worden, dan zou ik het nog kunnen begrijpen, maar zoals ze nu tekeergaan is erover. Nu wordt het gewone volk gestraft alsof ze een moord hebben begaan. Als de politici en de politie iets duidelijk hebben gemaakt de laatste tijd dan is het dat ze pestkoppen zijn. 
 1. Terroristen Bataclan rechtvaardigden zich terwijl ze bloedbad aanrichtten: “Wij doen hier wat jullie in Syrië doen”

  Terroris­ten Bataclan rechtvaar­dig­den zich terwijl ze bloedbad aanricht­ten: “Wij doen hier wat jullie in Syrië doen”

  De daders van de reeks terreuraanslagen in 2015 in Parijs rechtvaardigden zich tijdens het bloedbad in de concertzaal Bataclan tegenover hun slachtoffers. "Waarom bombarderen jullie onze broeders in Syrië? We komen hier hetzelfde doen. We gaan jullie hier bombarderen. Wij hebben daar geen vliegtuigen voor nodig", zo riepen de terroristen volgens een rechercheur die vandaag voor het hof van assisen in Parijs getuigde op het proces over de terreuraanslagen.