ANP
Volledig scherm
PREMIUM
© ANP

Buitensporig koopgedrag, ruzie met Anouk en nu ook partnergeweld: rapper Lil’ Kleine is absoluut geen lieverdje

Showbizz“Een van ‘s lands meest beruchte en bekendste artiesten ooit.” Dat schrijft Lil’ Kleine (26) over zichzelf op zijn officiële website. Jorik Scholten - zijn echte naam - legt vooral de nadruk op het eerste. Zijn decadente koopgedrag - zijn horlogecollectie zou één miljoen euro waard zijn - gaat over alle tongen, er was een bitse aanvaring met zangeres Anouk en nu mag hij ook partnergeweld aan zijn dubieuze reputatie toevoegen. De zaak werd intussen geseponeerd - met dank aan zijn peperdure advocate - en ook vriendin Jaime lijkt hem vergeven te hebben. Vraag is alleen of zijn carrière ook dit schandaal overleeft, want de kritiek weerklinkt steeds luider. “Het is bekend dat hij losse handjes heeft.”

8 reacties

 • lodewijk maesen

  1 jaar geleden
  vriendin heeft hem vergeven ..hij is dan ook rijk en de rest neemt ze erbij
 • pascal machelesen

  1 jaar geleden
  Niet mijn favoriete zanger . Is trouwens Ook helemaal geen music meer . Drank en Drugs . En dure Horloges ja die heb ik ook hoor . Haha
 • marc werbrouck

  1 jaar geleden
  Schorremorrie met veel geld.
 • Frans Vandermaelen

  1 jaar geleden
  En volgende week weet niemand nog wie hij is.
 • Karine Roeland

  1 jaar geleden
  Dat kind heeft dan ook een kind? Het is triestig dat zulke mannetjes zoveel verdienen en mensen die een job hebben en die mensenlevens redden, moeten rondkomen met een peulschil. Men zou voor artiesten, sportlui e.d. een loonplafond moeten instellen.
 1. Palestijnen boos en familie ontzet door conclusies onderzoek naar dood Shireen Abu Akleh

  Palestij­nen boos en familie ontzet door conclusies onderzoek naar dood Shireen Abu Akleh

  De Palestijnse autoriteiten hebben maandag kritiek geuit op wat zij “een poging om de waarheid te verbergen” over de dood van de Palestijns-Amerikaanse journalist Shireen Abu Akleh noemen. Eerder had Amerikaans onderzoek geconcludeerd dat ze waarschijnlijk het slachtoffer was van Israëlisch vuur, maar dat de oorsprong van de kogel niet definitief te achterhalen is. De familie van de journaliste reageert ‘ontzet’ op de conclusies.