ANP
Volledig scherm
PREMIUM
© ANP

Buitensporig koopgedrag, ruzie met Anouk en nu ook partnergeweld: rapper Lil’ Kleine is absoluut geen lieverdje

Showbizz“Een van ‘s lands meest beruchte en bekendste artiesten ooit.” Dat schrijft Lil’ Kleine (26) over zichzelf op zijn officiële website. Jorik Scholten - zijn echte naam - legt vooral de nadruk op het eerste. Zijn decadente koopgedrag - zijn horlogecollectie zou één miljoen euro waard zijn - gaat over alle tongen, er was een bitse aanvaring met zangeres Anouk en nu mag hij ook partnergeweld aan zijn dubieuze reputatie toevoegen. De zaak werd intussen geseponeerd - met dank aan zijn peperdure advocate - en ook vriendin Jaime lijkt hem vergeven te hebben. Vraag is alleen of zijn carrière ook dit schandaal overleeft, want de kritiek weerklinkt steeds luider. “Het is bekend dat hij losse handjes heeft.”

8 reacties

 • lodewijk maesen

  3 weken geleden
  vriendin heeft hem vergeven ..hij is dan ook rijk en de rest neemt ze erbij
 • pascal machelesen

  3 weken geleden
  Niet mijn favoriete zanger . Is trouwens Ook helemaal geen music meer . Drank en Drugs . En dure Horloges ja die heb ik ook hoor . Haha
 • marc werbrouck

  3 weken geleden
  Schorremorrie met veel geld.
 • Frans Vandermaelen

  3 weken geleden
  En volgende week weet niemand nog wie hij is.
 • Karine Roeland

  3 weken geleden
  Dat kind heeft dan ook een kind? Het is triestig dat zulke mannetjes zoveel verdienen en mensen die een job hebben en die mensenlevens redden, moeten rondkomen met een peulschil. Men zou voor artiesten, sportlui e.d. een loonplafond moeten instellen.
 1. Collega’s die ramp Nieuw Zuid overleefden, leggen bloemen op site: “We hebben nog veel vragen maar solidariteit met getroffen families is nu belangrijker”
  ANTWERPEN

  Collega’s die ramp Nieuw Zuid overleef­den, leggen bloemen op site: “We hebben nog veel vragen maar solidari­teit met getroffen families is nu belangrij­ker”

  De arbeiders die de ramp op het Nieuw Zuid in Antwerpen overleefden vrijdagnamiddag, zijn maandagavond samen gekomen op de site om hun overleden collega’s te herdenken. Ze stellen zich heel wat vragen bij wat er is misgelopen vrijdag, maar willen nu vooral hun solidariteit tonen met de getroffen families. “Er zijn belangrijkere dingen in het leven dan met de vinger te wijzen.”