Boeing ziet lantaarnpaal niet staan en haalt hem net voor het opstijgen neer met de vleugel

Een vliegtuig van American Airlines staat net op het punt om op te stijgen. Alle passagiers zijn aan boord om te vertrekken naar de Bahama’s. Maar het vliegtuig moet eerst een bocht naar links maken, daar loopt het mis. Het vliegtuig ziet de lantaarnpaal niet staan en haalt hem neer met een vleugel. De vleugel wordt beschadigd waardoor het vliegtuig niet kan opstijgen. De passagiers werden overgebracht naar een  Airbus-toestel. Hun vlucht werd vertraagd met drie uur.

  1. Met dank aan Telegram: wilde complottheorieën over de dood van Jürgen Conings

    Met dank aan Telegram: wilde complotthe­o­rieën over de dood van Jürgen Conings

    “Ik geloof er niks van”, klonk het zondagnamiddag, luttele uren nadat Jürgen Conings dood teruggevonden was. “Ze hebben hem al eerder gevonden en meegenomen om te ondervragen. Toen ze hem niet meer nodig hadden, is hij vermoord en hebben ze zijn lijk daar neergelegd!” Het is maar één van vele complottheorieën die de ronde doen onder zijn fans. Daar worden zelfs fake nieuwsberichten van HLN.BE voor gemaakt en via Telegram verspreid.
  2. Diesel dood? Nog niet, maar het einde is nabij

    Diesel dood? Nog niet, maar het einde is nabij

    Het bedrijfswagenpark stapt in 2026 quasi volledig over op elektrische wagens, terwijl ook de particuliere bestuurder steeds vaker voor een EV opteert. Vele automerken stellen langs hun kant dan weer een datum in het vooruitzicht waarop ze definitief stoppen met de productie van auto’s met een verbrandingsmotor. Hoelang mogen we nog met een nieuwe diesel rijden? En is het nog interessant om in een dieselwagen te investeren? HLN Drive weegt de pro’s en de contra’s af.