BELGAIMAGE
Volledig scherm
© BELGAIMAGE

Binnenkort alle Coca-Cola-flessen in Nederland uit 100% gerecycleerd plastic

Omdat in Nederland volgend jaar op alle plastic flessen statiegeld wordt geheven, gaat Coca-Cola er alle flessen uit 100 procent gerecycleerd plastic maken. In België is dat niet het geval. “Straks wordt het ontbreken van statiegeld nog een handicap voor de Belgische drankenfabrieken”, waarschuwt Recycling Netwerk Benelux.

 1. Ervaren IT'er geeft raad aan starters: "Tijdens sollicitaties heb ik geregeld gevraagd of ik mijn toekomstige collega’s mocht ontmoeten"
  Jobs

  Ervaren IT'er geeft raad aan starters: "Tijdens sollicita­ties heb ik geregeld gevraagd of ik mijn toekomsti­ge collega’s mocht ontmoeten"

  Guido Maes werkt al meer dan dertig jaar in de informaticasector. De laatste twintig doet hij dat bij Wolters Kluwer Wolters Kluwer Tax & Accounting België, maar daarvoor maakte hij kennis met een aantal andere bedrijven. “Je job moet passen bij je interesses en je levensstijl”, vindt hij. Jobat.be vroeg hem naar de belangrijkste inzichten die hij heeft verworven doorheen zijn carrière.
 2. Het verscholen #MeToo-verhaal van Bill Gates: “Als je dit ongemakkelijk vindt, doe dan alsof het nooit is gebeurd”
  PREMIUM

  Het verscholen #Me­Too-ver­haal van Bill Gates: “Als je dit ongemakke­lijk vindt, doe dan alsof het nooit is gebeurd”

  Een seksuele affaire met een medewerkster, een reputatie van ‘bedenkelijk’ gedrag op de werkvloer, en een vriendschapsband met Jeffrey Epstein. Microsoft-topman Bill Gates (65) ligt onder vuur nadat verschillende (ex)-werknemers getuigen hoe de multimiljardair de voorbije jaren ongepast toenadering zocht bij vrouwelijke collega’s. Het kostte Gates vorig jaar zijn zitje in het bestuur van Microsoft en ... is dit de echte reden voor zijn echtscheiding? Professor seksueel strafrecht Liesbet Stevens legt uit hoe slinks dit is.
 1. Hond bungelt in lucht met halsband aan poort
  Play

  Hond bungelt in lucht met halsband aan poort

 2. Luikse locatie met clowns lijkt op filmset van horrorfilm
  Play

  Luikse locatie met clowns lijkt op filmset van horrorfilm