Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © AFP

Bijna heel Frankrijk kleurt nu oranje of rood, nog maar 2 departementen groen voor Belgische toeristen

Bijna heel Frankrijk kleurt nu oranje of rood. Nog maar twee departementen groen voor Belgische toeristen. Dat blijkt uit de meest recente update van de website van de FOD Buitenlandse Zaken.

 1. Vandenbroucke zwaar aangedaan na bezoek aan Luiks ziekenhuis. “Mogelijk moeten maatregelen 8 weken duren”

  Vandenbrou­c­ke zwaar aangedaan na bezoek aan Luiks ziekenhuis. “Mogelijk moeten maatrege­len 8 weken duren”

  Minister van Volksgezondheid Frank Vandenbroucke (sp.a) heeft woensdag het ziekenhuis van Luik bezocht. Hij zag er bijzonder droevige taferelen en personeel dat zich uit de naad werkt voor alle coronapatiënten die er worden verzorgd. De minister was aangedaan na het bezoek. Hij roept iedereen op om extra voorzichtig te zijn. In Terzake gaf Vandenbroucke vanavond ook aan dat de maatregelen mogelijk acht weken zullen duren - dat is tot net voor kerst - en kondigde hij aan dat er fors wordt geïnvesteerd in geestelijke gezondheidszorg.
 1. Code rood voor Spanje, dus ook voor ‘Love Island’? “We doen er alles aan om veiligheid te garanderen”
  TV

  Code rood voor Spanje, dus ook voor ‘Love Island’? “We doen er alles aan om veiligheid te garanderen”

  Zon, sexy singles én de hoop op ware liefde. Maar ook: negatief reisadvies voor Spanje vanaf morgen. Nadat de opnames door covid-19 al een keertje werden uitgesteld, blijft het tweede seizoen van ‘Love Island’ geplaagd worden door de grillen van het coronavirus. Al blijft Vijf er de moed inhouden. “De deelnemers moeten zich enkel en alleen focussen op de liefde”, klinkt het.