Beelden tonen hoe tornado’s door de staat Texas razen en alles vernielen: 50.000 mensen zitten zonder stroom

Verschillende krachtige tornado’s razen door de staat Texas en vernielen alles wat op hun pad komt. Op bovenstaande beelden is tussen het rondvliegende puin een rode pick-up truck te zien. Als bij wonder komt hij weer op zijn vier wielen terecht en slaagt de bestuurder erin om weg te rijden. Bijna 50.000 mensen zitten zonder stroom en in de hardst getroffen woonwijken zijn de meeste huizen onbewoonbaar. Negentien mensen zijn naar het ziekenhuis gebracht, wat volgens gouverneur Greg Abbott, gezien de omstandigheden, een klein mirakel is. “Voor zover ik weet, zijn er geen meldingen van dodelijke slachtoffers”, vertelt hij. 

 1. Stadbestuur Ieper verbiedt dan toch extreemrechts festival Frontnacht: organisatie eist schadevergoeding
  Ieper

  Stadbe­stuur Ieper verbiedt dan toch extreem­rechts festival Frontnacht: organisa­tie eist schadever­goe­ding

  Het Ieperse stadsbestuur geeft de organisatoren van het Vlaams-nationalistisch muziekfestival Frontnacht op 27 augustus dan toch geen toelating om evenement te laten plaatsvinden. “Een van onze voorwaarden is dat er geen link mag zijn met neonazisme of neofascisme en dat is hier wel het geval”, zegt schepen van Evenementen Diego Desmadryl (Open Ieper). De organisatie van Frontnacht eist een schadevergoeding van de stad Ieper.
 2. LIVE. Charly Musonda Jr heeft een nieuwe club gevonden - Hauge voorgesteld bij AA Gent: "Ik sprak ook met Standard”
  Play
  Voetbal
  98

  LIVE. Charly Musonda Jr heeft een nieuwe club gevonden - Hauge voorge­steld bij AA Gent: "Ik sprak ook met Standard”

  Het belooft nog een hete transferzomer te worden. Dat de lat hoog ligt bij Antwerp, is duidelijk. Ook bij Club Brugge zijn het drukke tijden. En welke internationale sterren, naast onder meer Romelu Lukaku, Robert Lewandowski, Erling Haaland en Sadio Mané, verhuizen deze zomer naar een ander team? Via deze pagina transfernieuws zit u op de eerste rij voor alle geruchten en done deals op de transfermarkt!