Amerikaanse vrouw verjaagt berenfamilie

Het moet je maar overkomen, zo’n hele berenfamilie in je tuin. De Amerikaanse Hailey Morinico hoorde haar honden enorm veel lawaai maken in de tuin en bij het kijken ontdekt ze een moederbeer met twee welpjes. De beer probeert haar welpen te beschermen en haalt uit naar de honden. Wanneer Hailey dat ziet, stormt ze genadeloos op de beer af om haar honden te beschermen. De gebeurtenis gaat intussen viraal op het internet. Bekijk het in bovenstaande video.

  1. Vlaams Belang lanceert ‘KLAS-principe’ voor kwaliteitsvol onderwijs: “De enige grondstoffen waar Vlaanderen over beschikt, zijn onze hersenen”
    15

    Vlaams Belang lanceert ‘KLAS-principe’ voor kwaliteits­vol onderwijs: “De enige grondstof­fen waar Vlaanderen over beschikt, zijn onze hersenen”

    Voor Vlaams Belang heeft Vlaanderen een onderwijsplan voor de toekomst nodig. Daarom hield de partij zondag een digitale studiedag over het onderwerp. “De enige grondstoffen waar Vlaanderen over beschikt, zijn onze hersenen. Vlaanderen verdient dus kwaliteitsvol, leidinggevend, adequaat en sociaal onderwijs, het KLAS-principe dat we vandaag presenteerden” zegt Vlaams Parlementslid Jan Laeremans.