twitter
Volledig scherm
© twitter

Aldi verstopt geheime boodschap in reclamefolder

De kerstdagen staan voor de deur en dat hebben ook de winkelketens goed begrepen. Brievenbussen zaten de laatste weken overvol met reclamefolders die vol staan met kerstwensen. Maar winkelketen Aldi telt dit jaar op een wel heel originele manier af naar het nieuwe jaar. 

25 reacties

 • Cooks Roy

  4 jaar geleden
  Qua reclame, goed gevonden. Ik zou het niet opgemerkt hebben had men het hierboven niet uitgelegd.. Minder enthousiast ben ik over de versheid van hun groenten en fruit. Dat haal ik daar steevast nooit.
 • bart van kerckhove

  4 jaar geleden
  Het is idd al maanden bezig!! Chapeau aan de bedenkers en aan wie het zag... Goe bezig!!!
 • Anny Bollens

  4 jaar geleden
  In andere supermarkten kan er ook salmonella aanwezig zijn hoor, mensen denken niet na hier!
 • Sonja Van de Sype

  4 jaar geleden
  Ik ben pro Aldi. Als je mensen bezig hoort kopen ze alleen bij Delhaize en doen ze denigrerend over de Aldi. Producten zijn in Aldi evengoed en goedkoper.
 • Mark Peeters

  4 jaar geleden
  Ook hun kippeworsten moet je voor op passen, staat vermeld 8 x 125gr terwijl er regelmatig 7 in zitten, na melding en bewijzen doen ze er niets aan!
 1. Je (klein-)kind financieel ondersteunen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastingen betaalt
  Spaargids.be

  Je (klein-)kind financieel ondersteu­nen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastin­gen betaalt

  De aankoop van een woonst is vaak een harde noot om te kraken. De huizenprijzen zijn hoog en de banken stellen zich minder soepel op bij een lage eigen inbreng. Hulp van de ouders blijkt dikwijls noodzakelijk om de droom van een eigen stekje waar te maken. Maar hoe kan je als (groot-)ouder je (klein-)kind daarbij ondersteunen? En wat zijn de aandachtspunten? Spaargids.be maakt een overzicht.
 2. RECENSIE. ‘Somebody Somewhere’: “Niet om van te schaterlachen, wel om van te glimlachen”
  TV

  RECENSIE. ‘Somebody Somewhere’: “Niet om van te schaterla­chen, wel om van te glimlachen”

  Het ene moment zit u in de middelbare school en ligt de wereld voor u open, het andere bent u de veertig voorbij en hebt u de ene onvervulde droom na de andere tegenslag opgestapeld. Comédienne Bridget Everett kan erover meespreken. In ‘Somebody Somewhere’, te bekijken op Streamz, speelt ze de hoofdrol in een verhaal gebaseerd op haar eigen zoektocht naar vriendschap en vreugde in haar geboortestaat Kansas, waar wervelwinden thuis zijn. Of dit pretentieloze tussendoortje u ook van uw sokken kan blazen? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.