Achter de schermen van de digitale versie van Tomorrow­land: nu nog met greenscreen, resultaat nog gekker dan in Boom

Na de eerste digitale versie van Tomorrowland Around the World zijn de opnames ook dit jaar van start gegaan. Door het coronavirus zal een groot deel van de festivalgangers niet kunnen reizen naar De Schorre in Boom. Vandaar wordt er dit jaar opnieuw een virtuele editie gemaakt. Die zal doorgaan op vrijdag 16 en zaterdag 17 juli, aangepast aan alle tijdzones. Achter de schermen hebben dj’s zoals Lost Frequencies en Armin van Buuren het naar hun zin. 

 1. Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?
  Mijntelco

  Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?

  Als het van het BIPT afhangt, kunnen we straks kiezen welke modem we nemen wanneer we een nieuw internetabonnement afsluiten. De Belgische telecomregulator kondigde daar eind vorig jaar een ontwerpbesluit voor aan. Het zou betekenen dat je als klant niet langer verplicht bent om de modem van je internetprovider te gebruiken, maar je eigen apparaat kan aansluiten op het netwerk. Mijntelco.be zoekt uit of dat een goede verandering zou zijn.
 2. TikTokker zwaar onder vuur omdat hij filmt hoe man doodgestoken wordt en daarna selfie met lijk neemt

  TikTokker zwaar onder vuur omdat hij filmt hoe man doodgesto­ken wordt en daarna selfie met lijk neemt

  Eerst met een brede grijns filmen hoe een man vermoord wordt en dan nog eens ‘fijntjes’ een selfie maken met het lijk: Alex Bodger heeft met zijn laatste activiteiten op sociale media de volkswoede in Canada over zich heen gehaald. “Een typisch voorbeeld van de narcistische TikTok-generatie. Ik ben zo gedegouteerd dat ik er zelfs geen woorden meer voor heb”, luidt de scherpe kritiek aan zijn adres.