1. INTERVIEW. Vriendin Melanie droomt mee over eindelijk die ritwinst voor Jasper Philipsen: “Dankzij zijn onbesuisdheid heeft hij het zover geschopt”
  PREMIUM
  Tour de France

  INTERVIEW. Vriendin Melanie droomt mee over eindelijk die ritwinst voor Jasper Philipsen: “Dankzij zijn onbesuisd­heid heeft hij het zover geschopt”

  Tranen van desillusie waren het vorig jaar, daar op de borduur van de Champs-Elysées. Zes podiumplaatsen verzamelde Jasper Philipsen (24) in die Tour de France, dit jaar kwam er al eentje bij. Schiet hij eindelijk raak? Vriendin Melanie Peetermans (21) hoopt vurig van wel. “Het is moeilijk om te zien hoe extreem teleurgesteld hij kan zijn. Jasper droomt hier zo hard van.”
 1. Klacht van Duits farmabedrijf CureVac tegen concurrent BioNTech omwille van innovatieve messenger-RNA-technologie in coronavaccins

  Klacht van Duits farmabe­drijf CureVac tegen concurrent BioNTech omwille van innovatie­ve messenger-RNA-technolo­gie in coronavac­cins

  Het Duitse biotechnologiebedrijf CureVac heeft dinsdag aangekondigd dat het klacht indient tegen zijn concurrent BioNTech, dat samen met farmabedrijf Pfizer een van de succesvolste coronavaccins ontwikkelde. Volgens CureVac heeft BioNTech met de innovatieve messenger-RNA-technologie (in het Nederlands ook "boodschapper-RNA") een inbreuk gepleegd op CureVacs intellectuele eigendom. In een reactie zegt BioNTech dat zijn werk "origineel" is en dat het bedrijf "zich krachtig zal verdedigen tegen alle beschuldigingen".
 1. Belgische Laure (54) liet liposuctie uitvoeren in Tunesië, maar het resultaat is niet wat ze verwacht had: “Mijn lichaam is lelijk, ik huil er elke dag om”
  23

  Belgische Laure (54) liet liposuctie uitvoeren in Tunesië, maar het resultaat is niet wat ze verwacht had: “Mijn lichaam is lelijk, ik huil er elke dag om”

  Verblind door reclame op Instagram boekte Laure (54) een ticket naar Tunis vorige zomer. In de hoofdstad van Tunesië liet de Waalse vrouw een liposuctie aan haar buik en dijen uitvoeren, maar de arts maakte er een zootje van. “Mijn huid is gerimpeld en mijn dijen zijn krom”, getuigt Laure aan RTL Info. Ze wil jonge vrouwen waarschuwen. “Het is niet omdat sociale media mooie resultaten tonen dat het bij jou ook zo zal zijn.”