Bente Hermans verloor haar vriend Christophe Vander Stappen in een ongeval.
Volledig scherm
PREMIUM
Bente Hermans verloor haar vriend Christophe Vander Stappen in een ongeval. © Vertommen

ZWART PUNT. Haar partner liet er het leven en Bente (32) lag een week in coma na ongeval op de Rijksweg: “De weg was slecht hersteld, ik ben stom geweest om geen klacht in te dienen”

Holsbeek“Ik ben een jaar het foute pad opgegaan. Proberen vergeten wat er gebeurd was.” Op 15 juni 2020 veranderde het leven van Bente Hermans (32) voorgoed. Bij een ongeval op de Rijksweg in Holsbeek was haar partner Christophe Vander Stappen (26) op slag dood. Bente werd zwaargewond uit het wrak bevrijd en lag een week in coma. Bijna anderhalf jaar later laat het tragische ongeval nog altijd diepe sporen na bij Bente. 

  1. Fotospecial: Een sprankel kerstmagie in danscafé ‘t Archief
    PREMIUM

    Fotospeci­al: Een sprankel kerstmagie in danscafé ‘t Archief

    Toen Igor Van Driessche (42) onlangs de 1-2-combinatie van de de afschaffing van de kerstmarkt en de verplichte sluiting van het nachtleven te verwerken kreeg, bleven hij en zijn team van danscafé ‘t Archief niet lang bij de pakken zitten. In een mum van tijd werd de zaal omgetoverd tot een winterwonderland waar de “jingle bells” galmen, en de glühwein steeds warm is. “We vonden dat mensen wel wat lichtjes konden gebruiken in deze donkere tijden.”