Marthe op het free podium van Sint-Margaretha in Holsbeek.
Volledig scherm
Marthe op het free podium van Sint-Margaretha in Holsbeek. © vertommen

Woonzorgcentrum Holsbeek organiseert elke vrijdag ‘free podium’

Senioren beleven eenzame tijden in woonzorgcentra. Toch weet woonzorgcentrum Sint-Margaretha in Holsbeek daar wel raad mee. Elke vrijdag treden er enkele artiesten op voor de bewoners en het personeel van het woonzorgcentrum op een free podium. Vanaf 24 april zijn er nog enkele plaatsen vrij voor wie de bewoners wil opvrolijken met zijn muzikaal talent.

 1. Katrien Houtmeyers (N-VA) klaagt problemen met verouderd parkeersysteem aan: “Nieuw systeem komt in 2021”, reageert schepen David Dessers (Groen)
  Leuven

  Katrien Houtmeyers (N-VA) klaagt problemen met verouderd parkeersys­teem aan: “Nieuw systeem komt in 2021”, reageert schepen David Dessers (Groen)

  Er zijn problemen met de borden die het aantal plaatsen weergeven in de Leuvense ondergrondse parkings. Tot die conclusie komt oppositiepartij N-VA nadat de proef op de som werd genomen. “Volgens de informatie op de borden langs de weg zou er geen plaats zijn maar de parking in kwestie was zo goed als leeg”, zegt gemeenteraadslid Katrien Houtmeyers. Schepen David Dessers erkent de problemen en laat weten dat het om een fout in de software gaat.
 1. Zo straf ziet koffie er van heel dichtbij uit
  Play

  Zo straf ziet koffie er van heel dichtbij uit

 2. Wij hebben de PlayStation 5 al: unboxing en eerste indruk
  Play
  games

  Wij hebben de PlayStati­on 5 al: unboxing en eerste indruk