Chris Dusauchoit heeft naar eigen zeggen elke zomer last van enorm veel vliegen. Die worden aangetrokken door de mest die een naburige veehouder onvoldoende opruimt.
Volledig scherm
PREMIUM
Chris Dusauchoit heeft naar eigen zeggen elke zomer last van enorm veel vliegen. Die worden aangetrokken door de mest die een naburige veehouder onvoldoende opruimt. © Vertommen

Staat Chris Dusauchoit binnenkort voor rechter voor belagen naburige landbouwer in jarenlange vete? “De mensen gaan hem nog leren kennen”

HOLSBEEKDe jarenlange vete tussen tv-figuur Chris Dusauchoit en een naburige landbouwer in het landelijke Holsbeek lijkt nog lang niet bekoeld. Nadat Dusauchoit in augustus zijn slag thuishaalde in de rechtbank, wil de kalverboer Dusauchoit op zijn beurt voor de rechter slepen voor belaging. “De mensen gaan hem nog leren kennen”, oppert de verdediging.

 1. Heilig Hartziekenhuis Leuven laat geschiedenis achter zich: “Afbraak C-gebouw aan Naamsestraat begint volgende week”
  PREMIUM
  Leuven
  1

  Heilig Hartzieken­huis Leuven laat geschiede­nis achter zich: “Afbraak C-gebouw aan Naamse­straat begint volgende week”

  Volgende week begint het Regionaal ziekenhuis Heilig Hart in Leuven met de afbraak van het gebouw in de Naamsestraat. Het ziekenhuis gaat zoals eerder aangekondigd twee nieuwe gebouwen realiseren: een huisartsenwachtpost en een polikliniek. “Met de afbraak van ons C-gebouw nemen we afscheid van een grote historische waarde voor ons ziekenhuis”, vertelt algemeen directeur Katrien Van Gerven.
 1. Zanger Udo over tunnel die naar zijn tante Annie Cordy vernoemd werd: "Erg geëmotioneerd"
  Play

  Zanger Udo over tunnel die naar zijn tante Annie Cordy vernoemd werd: "Erg geëmotio­neerd"

 2. Candice en Marijn leven zich uit in een offroad buggy: "Ik vind het wel tof als een man een beetje pit heeft"
  Play
  Blind Getrouwd

  Candice en Marijn leven zich uit in een offroad buggy: "Ik vind het wel tof als een man een beetje pit heeft"