Volledig scherm
© Foto Vertommen

Schepen brouwt biertje voor feestmaand

HOLSBEEKDe Holsbeekse schepen Rudy Janssens (49) brouwt momenteel een eigen biertje, waarmee hij in juni zowel zijn 50ste verjaardag als zijn 25ste huwelijksverjaardag wil vieren. "Ik kan me als fervent bierliefhebber geen beter geschenk wensen", lacht hij. "Ik geef het blonde biertje ook een naam: Tripel S. Dat is een knipoog naar de mensen die me altijd vragen met hoeveel 's'-en Janssens geschreven wordt."

 1. Ondanks vraag van aantal burgemeesters toch geen avondklok in Vlaamse rand: “Gemeenten kunnen nachtklok wel vervroegen bij problemen”
  Vlaams-Brabant

  Ondanks vraag van aantal burgemees­ters toch geen avondklok in Vlaamse rand: “Gemeenten kunnen nachtklok wel vervroegen bij problemen”

  Vlaams-Brabants provinciegouverneur Jan Spooren is tevreden met de extra maatregelen die de Vlaamse regering dinsdagavond aangekondigd heeft om de verspreiding van het coronavirus in te dijken. Een avondklok kwam er – ondanks de expliciete vraag van enkele burgemeesters uit de Vlaamse rand – dan weer niet. “Maar als er zich problemen stellen, kunnen de gemeenten zelf een avondklok invoeren”, klinkt het.
 1. Zo straf ziet koffie er van heel dichtbij uit
  Play

  Zo straf ziet koffie er van heel dichtbij uit

 2. Wij hebben de PlayStation 5 al: unboxing en eerste indruk
  Play
  games

  Wij hebben de PlayStati­on 5 al: unboxing en eerste indruk