Ria Van Ermen is de eerste vrouw van haar familie die haar naam vestigde als dirigente.
Volledig scherm
Ria Van Ermen is de eerste vrouw van haar familie die haar naam vestigde als dirigente. © Din

Ria Van Ermen is de 4e generatie dirigent in haar familie: als eerste vrouwelijke dirigent hanteert ze het muzikale stokje al 25 jaar

Dirigente Ria Van Ermen leidt al sinds 1994 harmonieorkest De Ware Vrienden. Als vierde opeenvolgende telg uit haar familie hanteert Ria al 25 jaar het dirigeerstokje en bovendien bestaat het orkest ondertussen al 190 jaar. Dat werd gevierd met een feestelijk herfstconcert in de
Gildezaal in Kortrijk-Dutsel.

0 reacties

 1. Met voornaam Kat was 29-jarige uit Kessel-Lo voorbestemd als huisdierenfotografe: “Mijn katten hebben 132.000 volgers op Instagram”
  PREMIUM
  Leuven

  Met voornaam Kat was 29-jarige uit Kessel-Lo voorbe­stemd als huisdieren­fo­to­gra­fe: “Mijn katten hebben 132.000 volgers op Instagram”

  Hoewel de 29-jarige Kat De Laet uit Kessel-Lo ondanks een nominatie zopas naast de European Photographer Award greep, is er van teleurstelling geen sprake. Integendeel, haar vierde plaats is net een aanmoediging om haar passie voor huisdierenfotografie nog meer te beleven en te delen met de trouwe aanhang van haar ondertussen beroemde katten Bri, Dory en Polleke. “Ik geef het toe: ik flirt met de titel ‘crazy cat lady’”, aldus Kat.
 1. Volg samen met Sven Ornelis en stadsgids Patrick een culinaire tour in New York
  Play

  Volg samen met Sven Ornelis en stadsgids Patrick een culinaire tour in New York

 2. Man grijpt lynx die zijn vrouw aanvalt: "Ik ga je doodschieten!"
  Play

  Man grijpt lynx die zijn vrouw aanvalt: "Ik ga je doodschie­ten!"