Politie Lubbeek heeft last van inbrakenplaag (tekst Andreas)
Volledig scherm
Politie Lubbeek heeft last van inbrakenplaag (tekst Andreas) © Vertommen

Inbrekers minstens vier keer op pad

Inbrekers waren in de nacht van maandag op dinsdag minstens vier keer op pad in het centrum van Holsbeek. Ze pleegden er twee inbraken en twee pogingen tot inbraak, in één geval werd een dief betrapt en ging hij op de vlucht.

0 reacties

 1. Aan alle wandelaars, dit is uw nieuwe uitdaging: De Hagelandse 101, of een tocht van 101 kilometer in maximaal 24 uur
  Leuven

  Aan alle wandelaars, dit is uw nieuwe uitdaging: De Hagelandse 101, of een tocht van 101 kilometer in maximaal 24 uur

  Hou jij van wandelen en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan is het nieuwe initiatief van vzw Hagelandse 101 zeker iets voor jou. De Hagelandse 101 is een pittige wandeltocht van 101 kilometer met 750 hoogtemeters, af te leggen in maximaal 24 uur. Op 3 en 4 september worden de wandelschoenen aangetrokken en kan de tocht beginnen. Inschrijven kan vanaf 14 mei. Wees er snel bij, de inschrijvingen zijn beperkt.
 2. Indrukwekkende renovatie van Gentse burgerwoning: “Meer daglicht, ruimte en zicht op de tuin”
  Livios

  Indrukwek­ken­de renovatie van Gentse burgerwo­ning: “Meer daglicht, ruimte en zicht op de tuin”

  Liselore en Peter wonen in een ruime burgerwoning in Gentbrugge. Samen met hun vijf kinderen vormen ze een nieuw samengesteld gezin. De halfopen woning dateert uit 1954 en was dus niet alleen aan renovatie, maar ook aan uitbreiding toe. De oude veranda aan de achterkant van de woning ruimde plaats voor een volledig nieuwe aanbouw met leefkeuken en maximaal contact met de tuin. Bouwsite Livios mocht het resultaat bekijken.
 3. Tournée Générale Volkscafé Marengo is er klaar voor: “Terras open om 8 uur ’s ochtends want we hebben veel verloren tijd in te halen”
  PREMIUM
  Leuven

  Tournée Générale Volkscafé Marengo is er klaar voor: “Terras open om 8 uur ’s ochtends want we hebben veel verloren tijd in te halen”

  HLN lanceert Tournée Générale in het vooruitzicht van de heropening van de horecaterrassen op zaterdag 8 mei. Elke dag trekken de reporters de straat op om de leukste horecanieuwtjes op te pikken. Vandaag trokken we naar het terras van volkscafé Marengo. “Financieel kan ik het verlies niet inhalen met de beperkte bezetting maar ik ben wel blij dat we weer van start mogen gaan vanaf zaterdag”, zegt cafébaas Stijn Deweerdt.
 1. IJsbeer voelt zich in haar nopjes in bad vol... ijs
  Play

  IJsbeer voelt zich in haar nopjes in bad vol... ijs

 2. Kenny V. werd ten onrechte beschuldigd van pedofilie: "Mijn vriendin vertrok meteen met onze baby”
  Play

  Kenny V. werd ten onrechte beschul­digd van pedofilie: "Mijn vriendin vertrok meteen met onze baby”