Bart Dewulf met Emile en Loic uit Nieuwrode
Volledig scherm
Bart Dewulf met Emile en Loic uit Nieuwrode © Vertommen

Holsbeek investeert extra middelen voor computers en ICT op school

HolsbeekSchepen van Onderwijs Bram Van Baelen (CD&V Holsbeek) voorziet extra middelen voor computers en ICT op school. Met de extra middelen kochten de scholen dertig laptops. Die dienen onder meer om leerlingen van thuis les te laten volgen bij quarantaine of ziekte.

 1. LEKKER LOKAAL Takeaway: Ter Bogaerde in Aarschot levert verfijnde kost, ook al kregen we niet helemaal wat we bestelden
  PREMIUM
  Aarschot

  LEKKER LOKAAL Takeaway: Ter Bogaerde in Aarschot levert verfijnde kost, ook al kregen we niet helemaal wat we bestelden

  Wekelijks trekt een reporter incognito naar een restaurant in de regio om er voor u de kwaliteit van het eten te testen. In coronatijden halen ook wij noodgedwongen een menu af en proeven we van al dat lekkers in ons eigen kot. Deze week trekken we naar Ter Bogaerde in Aarschot van chef en oud leerling van de hotelschool Ter Duinen in Koksijde Gert Vandevorst. Onze verwachtingen zijn dan ook hoog gespannen wanneer we zaterdagvoormiddag onze bestelling afhalen. Het wordt een culinaire beleving met opmerkingen. Meer recensies leest u in ons dossier.
 2. Niet iedereen is opgezet met de nieuwe padelvelden in Tielt-Winge: “10 terreinen is wat te veel van het goede, is daar wel nood aan?”
  Tielt-Winge

  Niet iedereen is opgezet met de nieuwe padelvel­den in Tielt-Win­ge: “10 terreinen is wat te veel van het goede, is daar wel nood aan?”

  De sp.a in Tielt-Winge verzet zich tegen de geplande aanleg van tien padelterreinen op de site aan het Solveld. “Dat wil zeggen dat die ruim de helft van de site zullen inpalmen. Er werd niet eens bekeken of er wel behoefte is aan dergelijke infrastructuur”, zegt gewezen schepen van Sport Filip Broos. Burgemeester Rudi Beeken ziet dat echter anders.
 1. Kleuterjuf blijft lesgeven tijdens chemotherapie: "De kinderen geven mij kracht"
  Play

  Kleuterjuf blijft lesgeven tijdens chemothera­pie: "De kinderen geven mij kracht"

 2. Deze mannen zitten letterlijk met hun hoofd in de wolken
  Play

  Deze mannen zitten letterlijk met hun hoofd in de wolken