Jonas geeft balkonconcert voor rusthuisbewoners Sint-Margaretha in Holsbeek.
Volledig scherm
Jonas geeft balkonconcert voor rusthuisbewoners Sint-Margaretha in Holsbeek. © vertommen

Gisteren ijsjes, vandaag een concert: bewoners woonzorgcentrum in Holsbeek worden in de watten gelegd

De bewoners van woonzorgcentrum Sint-Margaretha in Holsbeek werden gisteren al getrakteerd op ambachtelijke ijsjes, vandaag op een muzikaal concert. Jonas Van Esch, professioneel muzikant uit Holsbeek, gaf met zijn accordeon en gekende liedjes een interactief en verbindend optreden voor alle bewoners en zorgpersoneel van het woonzorgcentrum.

  1. De favoriete plekjes van ‘K2 zoekt K3'-finaliste Amy Courtens in Scherpenheuvel-Zichem: “Hier wandel ik het liefst met mijn katten aan de leiband”
    PREMIUM
    Scherpenheuvel-Zichem

    De favoriete plekjes van ‘K2 zoekt K3'-finaliste Amy Courtens in Scherpen­heu­vel-Zi­chem: “Hier wandel ik het liefst met mijn katten aan de leiband”

    2021 was voor Amy Courtens (25) een onvergetelijk jaar. Na haar deelname aan ‘K2 zoekt K3' op VTM werd ze razend populair in Vlaanderen en Nederland. Ze greep net naast de felbegeerde stek in de meidengroep, maar blijft dromen van een leven in de spotlights. Voor ons maakt Amy even tijd om op pad te gaan langs haar favoriete plekjes in haar thuisgemeente Scherpenheuvel-Zichem.