Amper drie dagen na dodelijk ongeval Christophe (26) nieuw accident op ‘levensgevaarlijke asfaltstroken’
Volledig scherm
Amper drie dagen na dodelijk ongeval Christophe (26) nieuw accident op ‘levensgevaarlijke asfaltstroken’ © Briers

Amper drie dagen na dodelijk ongeval Christophe (26) nieuw accident op ‘levensgevaarlijke asfaltstroken’

Vandaag is er opnieuw een accident gebeurd op de De Rijksweg in Nieuwrode, amper 500 meter van de plaats waar Christophe (26) in de nacht van zondag op maandag verongelukte. Het accident dat vandaag gebeurde na hevige regenval was enkel blikschade, maar buurtbewoners waarschuwden eind april al voor ‘de levensgevaarlijke nieuwe asfaltlaag’ op sociale media. Het Agentschap Wegen en Verkeer vermoedt dat de aannemer geen begrinding heeft uitgevoerd op de nieuwe asfaltlaag, waardoor die veel minder stroef is en extreem glad wordt bij regenweer.

 1. Christophe (26) laat het leven bij zwaar verkeersongeval in Holsbeek: “Zijn zoontje van twee jaar was zijn wereld”
  PREMIUM

  Christophe (26) laat het leven bij zwaar verkeerson­ge­val in Holsbeek: “Zijn zoontje van twee jaar was zijn wereld”

  In de nacht van zondag op maandag heeft Christophe (26) het leven gelaten bij een ongeval in Holsbeek. Zijn partner, de 31-jarige Bente, werd in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht. Christophe was trotse papa van Lyam (2) en pluspapa van het 7-jarige dochtertje van Bente. “Hij heeft het heel moeilijk gehad met de dood van zijn broer”, zegt Geoffrey (25), goede vriend van Christophe. “Maar sinds kort sprak hij veel over de toekomst met zijn zoontje en plusdochter. Ze gingen samen een leven uitbouwen.”
 2. Dodelijk ongeval jonge papa Christophe (26): buurtbewoners waarschuwden eind april al voor ‘levensgevaarlijke asfaltstroken’
  PREMIUM

  Dodelijk ongeval jonge papa Christophe (26): buurtbewo­ners waarschuw­den eind april al voor ‘levensge­vaar­lij­ke asfaltstro­ken’

  Het tragische ongeval waarbij Christophe (26) vorig weekend om het leven kwam, krijgt nog een staartje. De Rijksweg in Nieuwrode, waar hij tegen een boom reed, kreeg een aantal maanden geleden een nieuwe asfaltlaag. Buurtbewoners waarschuwden toen al voor ‘de levensgevaarlijke nieuwe asfaltlaag’ op sociale media. Het Agentschap Wegen en Verkeer vermoedt nu dat de aannemer geen begrinding heeft uitgevoerd op de nieuwe asfaltlaag, waardoor die veel minder stroef is en extreem glad wordt bij regenweer.
 1. Buurtbewoners massaal in de bres voor getroffen gezin na woningbrand: “Inzamelactie is een groot succes, maar ze hebben het heel zwaar”
  PREMIUM
  Holsbeek

  Buurtbewo­ners massaal in de bres voor getroffen gezin na woning­brand: “Inzamelac­tie is een groot succes, maar ze hebben het heel zwaar”

  De zware woningbrand van zaterdagavond in Holsbeek laat diepe sporen na bij het getroffen gezin. Bijna alle bezittingen van bewoners Marc en Sonia werden verwoest en het huis is onbewoonbaar verklaard. De buurt startte daarom een inzamelactie en die werd op korte tijd een groot succes. “Sonia is heel emotioneel en Marc heeft derdegraads brandwonden opgelopen. Hij is geopereerd en wakker, maar krijgt zware verdoving om de pijn te kunnen verdragen”, vertelt buurtbewoonster Hilde Smets.
 1. "Oh my God, ik lig met een puber in bed!": 'Uit de Kleren' begint met een sisser
  Play
  Uit de Kleren

  "Oh my God, ik lig met een puber in bed!": 'Uit de Kleren' begint met een sisser

 2. Piepjonge Bart Peeters was voorbestemd voor showbizz: "Ik gooide met vlijmscherpe messen naar mijn broer"
  Play
  Later Als Ik Groot Ben

  Piepjonge Bart Peeters was voorbe­stemd voor showbizz: "Ik gooide met vlijmscher­pe messen naar mijn broer"