De man werd aangetroffen in zijn garage, gelegen aan de Kruisstraat in Hoeselt.
Volledig scherm
De man werd aangetroffen in zijn garage, gelegen aan de Kruisstraat in Hoeselt. © Mine Dalemans

Man dood aangetroffen in eigen garage: autopsie moet duidelijkheid brengen

HoeseltMaandag, in de vroege vooravond, is een veertiger dood aangetroffen in de garage van zijn woning aan de Kruisstraat in Hoeselt. De lokale politie van de zone Bilzen-Hoeselt-Riemst en het parket Limburg zijn een onderzoek gestart. Een autopsie moet meer duidelijkheid brengen over de precieze doodsoorzaak.

 1. DE GROTE VUURWERKRONDVRAAG. Ruim helft van Vlaamse gemeenten verbiedt vuurwerk, maar de pakkans is klein: “De verkoop aan banden leggen zou veel beter zijn”
  PREMIUM
  REGIO

  DE GROTE VUURWER­KROND­VRAAG. Ruim helft van Vlaamse gemeenten verbiedt vuurwerk, maar de pakkans is klein: “De verkoop aan banden leggen zou veel beter zijn”

  40 procent van de Vlaamse gemeenten laten vuurwerk toe tijdens oudejaar. Dat blijkt uit een exclusieve bevraging bij 284 gemeenten door Het Laatste Nieuws. In 171 gemeenten of 60 procent is het dus verboden om vuurpijlen de lucht in te schieten. De boetes zijn niet mals, maar de kans dat de politie een overtreder kan betrappen is klein. Dé grote vuurwerkfan reist best af naar één specifieke provincie, waar je in één gemeente zelfs zes uur lang de toestemming hebt om de lucht te laten oplichten. Een overzicht.
 1. Koelkast met energielabel E inruilen voor één met label A? Zoveel bespaar je jaarlijks op je stroomfactuur
  vtwonen

  Koelkast met energiela­bel E inruilen voor één met label A? Zoveel bespaar je jaarlijks op je stroomfac­tuur

  Het energielabel op de koelkast laat zien hoeveel energie het apparaat verbruikt. Handig om te weten als je een nieuwe koelkast wilt aanschaffen. Voor het milieu en je portemonnee is het slim om te kiezen voor een koelkast die zo weinig mogelijk energie verbruikt. Daarom legt vtwonen.be je uit hoe je het energielabel op de koelkast leest, wat het betekent en hoe je energie bespaart.
 2. Patro Eisden-spits Elvis Mehanovic wil in Ninove “vlammen”: “Mijn aanpassing is voorbij, zondag wil ik scoren”
  VOETBAL EERSTE NATIONALE

  Patro Eis­den-spits Elvis Mehanovic wil in Ninove “vlammen”: “Mijn aanpassing is voorbij, zondag wil ik scoren”

  Aanwinst Elvis Mehanovic voelt zich reeds helemaal thuis bij Patro Eisden. Begin januari maakte Mehanovic de overstap van SK Tongeren naar Patro Eisden om de langdurig afwezigheid van de geblesseerde aanvallers Elie Sam Bruce en Roman Ferber op te vangen. De centrumspits paste zich snel aan en overbrugde op korte tijd het niveauverschil tussen eerste en tweede klasse. Zowel op training als tijdens de competitiewedstrijden toonde Mehanovic veel inzet en was hij niet bang om zijn truitje nat te maken. En dit tot ieders tevredenheid. Enkel de doelpunten bleven voorlopig uit. “De voorbije weken was het steeds net niet. Nu de aanpassingsperiode voorbij is, ben ik klaar om zondag in Ninove de netten bol te zetten”, klinkt een gemotiveerde Mehanovic.