Het Werm Huis, zoals het buurthuis nu heet, is heropend.
Volledig scherm
Het Werm Huis, zoals het buurthuis nu heet, is heropend. © Mine Dalemans

Huis van Werm opnieuw open na renovatie: "Buurthuis kan opnieuw 50 jaar dienst doen"

Na 50 jaar was de parochiezaal in Werm toe een grondig renovatie. Dat is nu gebeurd. Het Werm Huis, zoals het buurthuis voortaan heet, is heropend. "We hebben nu bijna een nieuw gebouw", zegt Marcel Neven, voorzitter van de vzw Het Werm Huis.

0 reacties

 1. Marie-France Corswarem (49) maakte de opkomst van de padelsport vanop de eerste rij mee: “Corona heeft de sport een nog grotere boost gegeven”
  PREMIUM
  Limburg

  Ma­rie-Fran­ce Corswarem (49) maakte de opkomst van de padelsport vanop de eerste rij mee: “Corona heeft de sport een nog grotere boost gegeven”

  Terwijl een groepje dertigers uitpuft op een bankje en verkoeling zoekt bij een drinkbus, staan vier jongeren een pleintje verder dansend op het ritme van de muziekbox een balletje op en neer te slaan. Verderop is een zakenman op rust op zoek naar zijn balletje, dat door zijn schoonbroer uit de kooi werd geslagen. Het is een inmiddels herkenbaar fenomeen op een doordeweekse avond aan een gemiddeld sportcentrum in Limburg. Dit succesverhaal heet ‘padel’. Drie jaar geleden had u er nog nooit van gehoord, nu ontsnapt niemand nog aan de razendpopulaire racketsport.
 1. "Bierprotest" in Myanmar: betogers gieten bier over hun voeten
  Play

  "Bierpro­test" in Myanmar: betogers gieten bier over hun voeten

 2. Iedereen is gek op dit überschattig ottertje. En je ziet meteen waarom!
  Play

  Iedereen is gek op dit überschat­tig ottertje. En je ziet meteen waarom!