Volledig scherm
© Toon Royackers

Drugsdealer gevat tijdens controle in Hoeselt

Op de Industrielaan in Hoeselt heeft de lokale politie woensdagavond omstreeks half tien een verdachte auto aan de kant gezet. De wagen bleek verschillende beschadigingen te vertonen.

0 reacties

 1. ‘Oefenprik’ minister Somers in Bilzens vaccinatiecentrum veroorzaakt verwarring op sociale media: “Waarom geen naald gebruiken?”
  Bilzen

  ‘Oefenprik’ minister Somers in Bilzens vaccinatie­cen­trum veroor­zaakt verwarring op sociale media: “Waarom geen naald gebruiken?”

  Het is ondertussen al twee maanden geleden dat Vlaams minister van Binnenlands Bestuur Bart Somers (Open Vld) een ‘testprik’ kreeg tijdens de dry-run in het Bilzens vaccinatiecentrum, en toch doet het nieuws nog steeds de ronde op socialemediakanalen. “De Belgische minister faket de inenting met het coronavaccin”, klinkt het onder meer. Nochtans liet Somers eerder al weten op Twitter dat het om een oefening ging en geen échte toediening van het coronavaccin.
 1. Sint-Truiden voert strijd tegen sociale woningfraude op: “Zeker tientallen dossiers die we op buitenlandse eigendom gaan controleren”
  Sint-Truiden

  Sint-Trui­den voert strijd tegen sociale woningfrau­de op: “Zeker tientallen dossiers die we op buitenland­se eigendom gaan controle­ren”

  Terwijl Vlaanderen harder inzet op de strijd tegen sociale woninfraude, belooft ook schepen van Sociaal Wonen Jelle Engelbosch (N-VA) voortaan systematische fraudeonderzoeken in Sint-Truiden bij huurders waarvan het vermoeden bestaat dat ze eigendom hebben in het buitenland. “Het is wraakroepend dat zij een sociale woning zouden bezetten, terwijl er meer dan 1.400 rechthebbende mensen op de wachtlijst staan.”
 1. Hongerige kat klampt zich vast aan zak vol eten
  Play

  Hongerige kat klampt zich vast aan zak vol eten

 2. Alsof corona niet bestaat: Franse politie valt binnen in illegaal restaurant
  Play

  Alsof corona niet bestaat: Franse politie valt binnen in illegaal restaurant