Beeld ter illustratie.
Volledig scherm
Beeld ter illustratie. © Mine Dalemans

Bestuurders rijden onder invloed van drugs in Hoeselt: lokale politie stelt nodige pv’s op

HoeseltTwee verschillende bestuurders van een motor- en bromfiets zijn zondag tegen de lamp gelopen aan de Tongersesteenweg in Hoeselt. Beiden reden rond onder invloed van verdovende middelen. De lokale politie van de zone Bilzen-Hoeselt-Riemst stelde na controles verschillende processen-verbaal op.

 1. Schoonbeek-Beverst zet na de rust achterstand om in 1-3-overwinning

  Schoonbeek-Be­verst zet na de rust achter­stand om in 1-3-overwin­ning

  Schoonbeek-Beverst had in Alken steeds de wedstrijd onder controle. Alleen sprongen de bezoekers voor de rust te slordig om met de kansen. Maes profiteerde en mikte Alken zelfs op voorsprong. In de tweede helft sloeg de Schoonbeekse scoremachine wel aan en zorgden Jungschleger en Sleypen voor een logische 1-3-zege. “Als gedoodverfde titelkandidaat staan we elke week voor moeilijke opdrachten. Toch slagen we er voorlopig in om die druk aan te kunnen”, weet Schoonbeek-Beverst topschutter en kapitein Jordi Nijs.
 1. Hasselt breidt wijkrenovatieproject uit naar alle wijken tegen 2022
  Hasselt

  Hasselt breidt wijkrenova­tie­pro­ject uit naar alle wijken tegen 2022

  Na een geslaagde proefperiode in drie buurten breidt Stad Hasselt binnenkort haar wijkrenovatieproject uit. Zo kan elke Hasselaar vanaf begin 2022 steunen op een partner van de stad die inwoners volledig ontzorgt tijdens de duurzame renovatie van hun woning. “Willen we meer Hasselaren aan het renoveren krijgen, dan vormt die ontzorging dé sleutel”, aldus Derya Erdogan, schepen van Energie en Klimaat (RoodGroen+).