Beeld ter illustratie.
Volledig scherm
Beeld ter illustratie. © Mine Dalemans

Bestuurders rijden onder invloed van drugs in Hoeselt: lokale politie stelt nodige pv’s op

HoeseltTwee verschillende bestuurders van een motor- en bromfiets zijn zondag tegen de lamp gelopen aan de Tongersesteenweg in Hoeselt. Beiden reden rond onder invloed van verdovende middelen. De lokale politie van de zone Bilzen-Hoeselt-Riemst stelde na controles verschillende processen-verbaal op.

 1. Hasselts vaccinatiecentrum verhuist naar kleinschaligere ruimte...slechts twee deuren verder
  Hasselt

  Hasselts vaccinatie­cen­trum verhuist naar kleinscha­li­ge­re ruimte...slechts twee deuren verder

  Vanaf 26 september zal de nieuwe vaccinatieruimte voor de Eerstelijnszone Herkenrode zich op slechts twee ingangen van het huidige vaccinatiecentrum in de Hasseltse Ethias Arena bevinden. Dat bevestigt programmamanager Olivier Hoogmartens. De locatie krijgt de naam ‘Passage', en zal vanaf dan enkel nog inwoners inenten die een uitnodiging krijgen voor een derde ‘boosterprik’ tegen corona.
 2. Livemuziek, iconische festivalbandjes en hamburgers à volonté: GO! Next Hotelschool Hasselt viert nieuw schooljaar met ‘minifestival’
  PREMIUM
  Hasselt

  Livemuziek, iconische festival­band­jes en hamburgers à volonté: GO! Next Hotel­school Hasselt viert nieuw schooljaar met ‘minifesti­val’

  Na twee moeilijke coronajaren geeft de GO! Next Hotelschool Hasselt een flinke lap op het nieuwe schooljaar. De volledige vrijdagnamiddag wordt de speelplaats daar omgetoverd tot minifestival, inclusief dj’s, muziekinstallaties en festivalbandjes vanuit Pukkelpop, hamburgers, mocktails, lasershooting en meer. “Eindelijk mogen onze leerlingen weer naar school, en dat moet met een goed gevoel gebeuren.”