Volledig scherm
© Kos

Week lang werken in Joseph Kumpsstraat: omleiding voor deel van verkeer

 1. Buren starten solidariteitsactie voor mama en vijf kinderen die zondag alles verloren in brand: “Mijn kleinschalig initiatief ontplofte meteen”
  PREMIUM
  Hoeilaart

  Buren starten solidari­teits­ac­tie voor mama en vijf kinderen die zondag alles verloren in brand: “Mijn kleinscha­lig initiatief ontplofte meteen”

  Speelgoed, kledij, laptops, fietsen tot zelfs een volledige slaapkamer: heel wat Hoeilanders zijn de voorbije dagen bijzonder gul geweest om een mama en haar vijf kinderen die zondagmiddag nagenoeg alles verloren in een brand te helpen. Die hulp kwam er na een oproep van Olivier Dewit op sociale media. “Ik ben zelf verrast hoe hartverwarmend de Hoeilanders zijn”, klinkt het.
 2. Opbouw vaccinatiecentra Skyhall en Markthal start volgende week: “Deuren openen op 22 februari, maar geen idee of we dan al kunnen vaccineren”
  Zaventem/Wezembeek-Oppem/Kraainem/Overijse/Hoeilaart/Tervuren

  Opbouw vaccinatie­cen­tra Skyhall en Markthal start volgende week: “Deuren openen op 22 februari, maar geen idee of we dan al kunnen vaccineren”

  De opbouw van de vaccinatiecentra in de Skyhall in Zaventem en de Markthal in Overijse start volgende week. Dat laat Eerstelijnszone Druivenstreek weten. In de Markthal kunnen vanaf 22 februari 48.000 inwoners van Overijse, Tervuren en Hoeilaart gevaccineerd worden, in de Skyhall op Brussels Airport gaat het om 63.000 inwoners van Zaventem, Wezembeek-Oppem en Kraainem.
 1. Deze Japanse vrouw is de levensechte Rapunzel
  Play

  Deze Japanse vrouw is de levensech­te Rapunzel

 2. "Vind je dat nu echt zo opwindend?": pikante vragen in 'Blijven Slapen'
  Play
  Blijven Slapen

  "Vind je dat nu echt zo opwindend?": pikante vragen in 'Blijven Slapen'