De zeven vrouwen die al een tijdje een webshop beheren, baten voortaan Hoeil'Art & Gift pop-up uit.
Volledig scherm
De zeven vrouwen die al een tijdje een webshop beheren, baten voortaan Hoeil'Art & Gift pop-up uit. © Sabrina Spinnoy

Webshops niet voor iedereen even bereikbaar, dus starten zeven uitbaters samen pop-upwinkel: “Verre internet dichter bij mensen brengen”

HoeilaartZeven vrouwen uit de Druivenstreek die elk een webshop runnen, hebben samen een giftshop in het centrum van Hoeilaart geopend. Op zichzelf een winkel uitbaten, is financieel niet haalbaar dus doen ze het nu maar samen. De pop-upwinkel blijft al zeker tot het einde van het jaar open. Bij Hoeil’Art & Gift pop-up kan je terecht voor onder meer juwelen, kleding, knutselmateriaal en handtassen.

 1. Voormalig Vlaams Parlementslid pas in april voor rechter voor vernietigen bewijsmateriaal in moordonderzoek
  Linkebeek, Brussel

  Voormalig Vlaams Parlements­lid pas in april voor rechter voor vernieti­gen bewijsmate­ri­aal in moordonder­zoek

  De correctionele rechtbank van Brussel heeft woensdag het proces tegen voormalig Vlaams Parlementslid Christian Van Eyken en zijn echtgenote Sylvia Boigelot wegens vernietigen van bewijsmateriaal uitgesteld. De verdediging verzocht om uitstel gezien het dossier van de moord op Marc Dellea, dat gekoppeld aan deze zaak, nog in behandeling is bij het hof van beroep van Bergen. De zaak werd uitgesteld tot 25 april 2022.
 2. Steeds meer evenementen afgelast nu coronamaatregelen opnieuw aangescherpt worden: hier kan je komende weken wel/niet heen
  PREMIUM
  Brussel/Vlaamse Rand

  Steeds meer evenemen­ten afgelast nu coronamaat­re­ge­len opnieuw aange­scherpt worden: hier kan je komende weken wel/niet heen

  Nu de coronacijfers alweer totaal de verkeerde richting uitgaan en het Overlegcomité woensdag om die reden strengere maatregelen genomen heeft, staan heel wat evenementen opnieuw op de helling. Ook in Brussel en de Vlaamse Rand is dat het geval. Waar kan u de komende weken bijvoorbeeld wel nog naar een kerstmarkt en waar niet? En welke andere evenementen gaan (voorlopig) wel nog door?
 3. Maandsparen: rente en getrouwheidspremie zo'n zes keer hoger dan op klassieke spaarrekening
  Sparen

  Maandspa­ren: rente en getrouw­heids­pre­mie zo'n zes keer hoger dan op klassieke spaarreke­ning

  Maandsparen is een specifieke soort spaarrekening, met specifieke regels. Spaarders kunnen vaak maar een beperkt bedrag per maand storten, maar daar staat tegenover dat dit soort rekeningen een hoger rendement biedt dan de klassieke spaarboekjes. Is het dan voordelig om zo’n spaarrekening aan te maken? En bij welke bank kan je dan het best aan maandsparen doen? Spaargids.be dook in de cijfers.