Een beeld dat we in september niet zullen zien in Hoeilaart. De kans dat de jaarmarkt tijdens het Druivenfestival kan plaatsvinden, is nagenoeg onbestaande.
Volledig scherm
PREMIUM
Een beeld dat we in september niet zullen zien in Hoeilaart. De kans dat de jaarmarkt tijdens het Druivenfestival kan plaatsvinden, is nagenoeg onbestaande. © Dieter Nijs

Wat met Nerorock en jaarmarkt? Druivenfestival gaat door, maar onder een andere vorm

Ja, de Hoeilanders zullen in september naar het Druivenfestival kunnen afzakken. Maar neen, het zal niet volgens de gekende vorm verlopen. Spelbreker is uiteraard het coronavirus, zeker nu het aantal besmettingen opnieuw toeneemt. Is een Lichtstoet wel mogelijk? En wat met de Nacht van de Jeugd en Nerorock? De jaarmarkt lijkt alvast te zullen sneuvelen, maar wat met de rest? 27 juli belooft een cruciale dag te worden.

 1. Nog op zoek naar iets leuks voor onder de kerstboom? Verras je geliefden met een cadeautje uit eigen streek
  PREMIUM
  Regio

  Nog op zoek naar iets leuks voor onder de kerstboom? Verras je geliefden met een cadeautje uit eigen streek

  De eindejaarsperiode staat voor de deur en dus gaan we weer op jacht naar leuke cadeautjes. En waarom dit jaar eens niet kiezen voor een lokaal cadeau? Wij lijsten enkele leuke ideeën op in de rand rond Brussel, zoals conceptstores waarbij je een pakket op maat kunt vinden, een biermand met relatief jong druivenbier uit de Druivenstreek, geurkaarsen en juwelen met een spirituele knipoog, een interieurwinkel die speciaal voor de gelegenheid boxen in elkaar bokst en nog meer.
 1. Nieuwe beelden tonen hoe bestormers Capitool op zoek gaan naar Nancy Pelosi
  Play

  Nieuwe beelden tonen hoe bestormers Capitool op zoek gaan naar Nancy Pelosi

 2. Woelende baby gaat als losgeslagen tol tekeer op slapende mama
  Play

  Woelende baby gaat als losgesla­gen tol tekeer op slapende mama