Ingenieurs van Infrabel onderzoeken de stabiliteit van de brug.
Volledig scherm
Ingenieurs van Infrabel onderzoeken de stabiliteit van de brug. © Baert Marc

Vrachtwagen knalt tegen brug in Hoeilaart: treinverkeer anderhalf uur stil

Een vrachtwagen is donderdag omstreeks 17.40 uur tegen een spoorwegbrug in Hoeilaart geknald. Omdat de stabiliteit van de brug onderzocht moest worden, lag het treinverkeer tussen Brussel en het Waals-Brabantse Ottignies anderhalf uur lang stil.

0 reacties

 1. Vorig jaar weggelachen, nu slaat N-VA Huldenberg terug met uitgebreid toerismeplan en website: “We bieden het op een gouden schotel aan”
  Huldenberg
  1

  Vorig jaar weggela­chen, nu slaat N-VA Huldenberg terug met uitgebreid toerisme­plan en website: “We bieden het op een gouden schotel aan”

  N-VA Huldenberg brengt op de gemeenteraad van 25 maart een volledig uitgewerkt toerismeplan. De oppositiepartij lanceert ook de toeristische website ‘Visit Huldenberg’. “Ons idee van zitbanken werd in november nog weggelachen door het bestuur, terwijl het hen zelf aan initiatief ontbreekt. Dus bij deze”, zegt voorzitter Kathleen Carlier. “Dit is toch bijzonder raar”, reageert burgemeester Vangoidtsenhoven (Open Vld).
 2. Achter de schermen van het Von Karman Instituut dat voor 11 miljoen euro vernieuwd wordt: “Na meer dan zestig jaar relevanter dan ooit.”
  Play
  PREMIUM
  Sint-Genesius-Rode

  Achter de schermen van het Von Karman Instituut dat voor 11 miljoen euro vernieuwd wordt: “Na meer dan zestig jaar relevanter dan ooit.”

  Wielerkampioenen fietsen zich in het zweet in de windtunnel en grote vliegtuigbouwers doen beroep op haar wetenschappers om hun toestellen zuiniger te laten vliegen. Het Von Karman Instituut in Sint-Genesius-Rode wordt de komende jaren voor 11 miljoen euro gerenoveerd. Maar weinigen weten wat zich achter de imposante gevel afspeelt. Wij trokken naar de rand van het Zoniënwoud voor een rondleiding van grote baas Peter Grognard. “Het ziet er niet altijd even flitsend uit maar hier worden bakens verzet op wetenschappelijk vlak”, zegt hij.
 1. Nationaal rouwmoment legt leven in Engeland een minuut lang (letterlijk) stil
  Play

  Nationaal rouwmoment legt leven in Engeland een minuut lang (letterlijk) stil

 2. Zijn er ook versoepelingen voor kinderen mogelijk? Benjamin Dalle: "Het advies blijft: één hobby per kind"
  Play

  Zijn er ook versoepe­lin­gen voor kinderen mogelijk? Benjamin Dalle: "Het advies blijft: één hobby per kind"