Afgevaardigden van de gemeenten, de provincie en het Agentschap Natuur en Bos maakten vrijdag bekend dat het Horizon+-project met drie jaar verlengd wordt.
Volledig scherm
Afgevaardigden van de gemeenten, de provincie en het Agentschap Natuur en Bos maakten vrijdag bekend dat het Horizon+-project met drie jaar verlengd wordt. © Provincie Vlaams-Brabant

Vlaanderen, provincie, gemeenten en ook omwonenden helpen via Horizon+ biodiversiteit rond Zoniënwoud te versterken

Overijse/Hoeilaart/Tervuren/Sint-Genesius-RodeOok de komende drie jaar werken de provincie Vlaams-Brabant, het Agentschap Natuur en Bos en de gemeenten Hoeilaart, Tervuren, Overijse en Sint-Genesius-Rode verder aan het project Horizon+, dat de samenhang tussen het Zoniënwoud en de valleien van de Dijle, Laan, IJse en Voer moet versterken. Maar ook omwonenden kunnen helpen.

  1. Aantal personen met burn-out of depressie stijgt met meer dan 39 procent: wat betalen ziekenfondsen terug?
    Spaargids.be

    Aantal personen met burn-out of depressie stijgt met meer dan 39 procent: wat betalen ziekenfond­sen terug?

    Het aantal personen met een burn-out of depressie stijgt fors. In zijn recentste cijfers noteerde het Rijksinstituut voor ziekte- en invaliditeitsverzekering (RIZIV) een toename met meer dan 39 procent. De mutualiteiten schenken via hun aanvullende verzekering aandacht aan de geestelijke gezondheid van hun leden. Maar in welke mate verschillen hun terugbetalingen? Spaargids.be zocht het uit.