In het gebouw van FOD Financiën in Tervuren zullen vanaf november de vaccinaties plaatsvinden.
Volledig scherm
In het gebouw van FOD Financiën in Tervuren zullen vanaf november de vaccinaties plaatsvinden. © Marc Baert

Vaccinatiecentra Overijse en Zaventem verhuizen naar gebouw FOD Financiën in Tervuren

Tervuren/Overijse/Hoeilaart/Zaventem/Wezembeek-Oppem/KraainemKomend weekend sluiten de vaccinatiecentra in De Maalderij in Sterrebeek en in de Markthal in Overijse definitief de deuren. Inwoners van de zes gemeenten van Eerstelijnszone Druivenstreek zullen voor hun derde prik vanaf november naar een nieuw vaccinatiecentrum in een gebouw van de FOD Financiën in Tervuren moeten.

  1. Vaccinatiecentrum roept niet-gevaccineerden op om vandaag nog eerste prik te halen: “Nu wel laatste kans om voor Nieuwjaar volledig gevaccineerd te zijn”
    Tervuren/Hoeilaart/Overijse

    Vaccinatie­cen­trum roept niet-gevacci­neer­den op om vandaag nog eerste prik te halen: “Nu wel laatste kans om voor Nieuwjaar volledig gevacci­neerd te zijn”

    In het vaccinatiecentrum in Tervuren is men momenteel volop boosterprikken aan het zetten bij 65-plussers en zorgverstrekkers. Maar Dirk Devroey, voorzitter van Eerstelijnszone Druivenstreek, roept niet-gevaccineerden op om nog snel een eerste prik te halen. “Willen ze voor hun Nieuwjaarsfeestje over een coronapas beschikken, dan is het nu vijf voor twaalf”, klinkt het.