In de wijk Molenberg zullen aanwezigen kunnen bakstapelen.
Volledig scherm
In de wijk Molenberg zullen aanwezigen kunnen bakstapelen. © JVK

Tweedaags feest op de Molenberg voor Wijk in de Kijker

In de Wijk Molenberg in Hoeilaart start vrijdagavond het tweedaags feest in het kader van Wijk in de Kijker. De bewoners van de wijk trakteren alle Hoeilanders op een spetterend feest met allerlei activiteiten.

0 reacties

 1. Achter de schermen van het Von Karman Instituut dat voor 11 miljoen euro vernieuwd wordt: “Na meer dan zestig jaar relevanter dan ooit.”
  Play
  PREMIUM
  Sint-Genesius-Rode

  Achter de schermen van het Von Karman Instituut dat voor 11 miljoen euro vernieuwd wordt: “Na meer dan zestig jaar relevanter dan ooit.”

  Wielerkampioenen fietsen zich in het zweet in de windtunnel en grote vliegtuigbouwers doen beroep op haar wetenschappers om hun toestellen zuiniger te laten vliegen. Het Von Karman Instituut in Sint-Genesius-Rode wordt de komende jaren voor 11 miljoen euro gerenoveerd. Maar weinigen weten wat zich achter de imposante gevel afspeelt. Wij trokken naar de rand van het Zoniënwoud voor een rondleiding van grote baas Peter Grognard. “Het ziet er niet altijd even flitsend uit maar hier worden bakens verzet op wetenschappelijk vlak”, zegt hij.
 2. DéFI wil Vlaamse Rand bij Brussel inlijven: “Dit is een oorlogsverklaring aan Vlaanderen”
  Vlaamse Rand
  15

  DéFI wil Vlaamse Rand bij Brussel inlijven: “Dit is een oorlogsver­kla­ring aan Vlaanderen”

  Uitspraken van DéFI-voorzitter François De Smet zijn bij Vlaams parlementslid Klaas Slootmans (Vlaams Belang) in het verkeerde keelgat geschoten. De Smet zegt in een interview met de Franstalige krant La Capitale voorstander te zijn van een geografische uitbreiding van Brussel. Slootmans noemt het een oorlogsverklaring. Vlaams minister Ben Weyts (N-VA) zegt DéFI het plezier niet te gunnen om aandacht aan de uitspraak te schenken.
 1. Hongerige kat klampt zich vast aan zak vol eten
  Play

  Hongerige kat klampt zich vast aan zak vol eten

 2. Alsof corona niet bestaat: Franse politie valt binnen in illegaal restaurant
  Play

  Alsof corona niet bestaat: Franse politie valt binnen in illegaal restaurant