Tim De Ceuster, haast onherkenbaar in zijn lacrosse-uitrusting, vertrekt binnenkort naar de States.
Volledig scherm
Tim De Ceuster, haast onherkenbaar in zijn lacrosse-uitrusting, vertrekt binnenkort naar de States. © Foto's Baert

Tim (18) eerste Belgische lacrossespeler in VS

HOEILAARTAmper 18 is hij, maar nu al staat Tim De Ceuster voor dé uitdaging van zijn leven. De Hoeilander is de eerste Belg ooit die lacrosse mag spelen bij een universiteitsteam in de Verenigde Staten. Vanaf augustus verdedigt hij de kleuren van de universiteit van Mount Olive in North Carolina. "Hiervan heb ik jarenlang gedroomd", aldus De Ceuster.

 1. Ziekenfonds betaalt tot 120 euro terug voor het kamp van je kind: is een extra verzekering aangewezen?
  Spaargids.be

  Zieken­fonds betaalt tot 120 euro terug voor het kamp van je kind: is een extra verzeke­ring aangewezen?

  De zomervakantie staat voor de deur. Dat betekent meteen ook weer dat vele duizenden kinderen op kamp trekken. Van avontuurlijke kampen met de jeugdbeweging, over sportvakanties, tot speelpleinwerking: aan mogelijkheden geen gebrek. Ondanks de grote toewijding van de monitoren valt een ongevalletje nooit uit te sluiten. Is je kind in dat geval voldoende verzekerd? Spaargids.be noteert wat je zeker moet weten.
 2. Van Marokko tot Libanon: Op culinaire wereldreis met 7 restotips uit Brussel, de Rand en het Pajottenland
  PREMIUM
  Brussel/Rand

  Van Marokko tot Libanon: Op culinaire wereldreis met 7 restotips uit Brussel, de Rand en het Pajotten­land

  Elke week gaan onze journalisten op restaurant om jou de beste restotips van de hand te doen. Dat doen ze al een tijdje, en dus zorgt onze redactie voor een overzicht. We selecteerden zeven restaurants met buitenlandse invloeden waar je deze zomer kan langsgaan voor een lekkere hap. Zo ga je op wereldreis door Brussel, de Rand en het Pajottenland: van Spanje over Libanon tot in Japan.