De wijkbus van Hoeilaart rijdt vrijdag voorlopig voor de laatste keer uit.
Volledig scherm
De wijkbus van Hoeilaart rijdt vrijdag voorlopig voor de laatste keer uit. © Baert Marc

Proefproject marktbus loopt vrijdag af: schepencollege evalueert initiatief

Vrijdag rijdt de marktbus in Hoeilaart voorlopig voor de laatste keer uit. Het proefproject loopt immers ten einde en het schepencollege zal zich nu buigen over het initiatief.

 1. Vijf jaar nadat aannemer hun tuin omwoelde en met noorderzon verdween, wachten Mia en Marc nog steeds op 26.000 euro schadevergoeding: “Maar o wee als wij eens een boete niet zouden betalen...”
  PREMIUM
  Vossem

  Vijf jaar nadat aannemer hun tuin omwoelde en met noorderzon verdween, wachten Mia en Marc nog steeds op 26.000 euro schadever­goe­ding: “Maar o wee als wij eens een boete niet zouden betalen...”

  Met een omgewoelde tuin en een financiële kater van 22.000 euro: zo liet een malafide tuinaannemer Mia Abbeloos en Marc Everaerts uit Vossem vijf jaar geleden achter. Het koppel trok naar de rechter, die de aannemer veroordeelde tot een schadevergoeding van 26.000 euro. Maar vandaag heeft het koppel nog geen eurocent van dat bedrag gezien. “De financiële kater was enorm, we hebben het nog steeds moeilijk.”
 2. Perfect als cadeau én een must-have voor je thuiskantoor: dit zijn de beste waterkokers
  Multimedia

  Perfect als cadeau én een must-have voor je thuiskan­toor: dit zijn de beste waterko­kers

  Bestaat er een simpeler huishoudtoestel dan een waterkoker? Misschien niet, maar feit is dat het toch echt handige dingen zijn, die hun nut extra bewijzen in de koudere maanden van het jaar. Ze zijn populair, en dat weten de fabrikanten ook: in de Pricewatch staan er maar liefst 700 toestellen! Onze techredacteur zocht er vier goed beoordeelde modellen uit, voor kleine én grote budgetten.
 1. Zo blijft je lievelingshandtas altijd mooi

  Zo blijft je lievelings­hand­tas altijd mooi

  Voor een tas uit kwaliteitsleder tel je al snel een flink budget neer. Hou dat bedrag even voor ogen wanneer je ’s ochtends je favoriete tas om de arm zwiert. Behandel je tas met zorg. Bewaar make-up en vloeistoffen in een apart binnentasje om morsincidenten te vermijden en wees voorzichtig met balpennen. Inktvlekken kunnen het leder onherroepelijk beschadigen. Neem je tas vast met droge handen. Toegeven, in tijden waarin we voortdurend onze handen ontsmetten kan dat best een uitdaging zijn, maar je handtas zal je dankbaar zijn. Ook zweet en vette handcrèmes kunnen het handvat van je tas trouwens donkerder doen kleuren. En last but not least: hou er rekening mee dat een nieuwe jeans vaak kleur afgeeft. Je favoriete nude bag zet je dus liever niet tegen je benen aan!
 1. Deze vrouw is voor geen kleintje vervaard en bedreigt de sheriff met een stok
  Play

  Deze vrouw is voor geen kleintje vervaard en bedreigt de sheriff met een stok

 2. Covid-pandemie? Behoorlijk wat volk op beroemde El Rastro-markt in Madrid
  Play

  Co­vid-pandemie? Behoorlijk wat volk op beroemde El Ras­tro-markt in Madrid