Jürgen De Rudder van Autocenter De Rudder in Hoeilaart laat momenteel een speciale aanhangwagen ter nagedachtenis van zijn in september overleden vader Marc ontwikkelen.
Volledig scherm
Jürgen De Rudder van Autocenter De Rudder in Hoeilaart laat momenteel een speciale aanhangwagen ter nagedachtenis van zijn in september overleden vader Marc ontwikkelen. © Dieter Nijs

Oprichter Autocenter De Rudder overleden, dus laat zoon gespecialiseerde aanhangwagen voor vader ontwikkelen

HoeilaartMidden vorige maand overleed Marc De Rudder, die Autocenter De Rudder in Hoeilaart in 1986 oprichtte, totaal onverwacht. Zo onverwacht dat zijn zoon zelfs geen afscheid kon nemen, maar nu werkt Jürgen aan een wel heel speciaal eerbetoon. Zo laat hij momenteel een gespecialiseerde aanhangwagen ontwikkelen.

  1. Een grote batterij moet je minder snel vervangen: zo kies je een e-bike op jouw maat
    HLN Shop

    Een grote batterij moet je minder snel vervangen: zo kies je een e-bike op jouw maat

    De e-bike is hét ideale vervoermiddel voor velen: met een elektrische fiets omzeil je immers hoge brandstofprijzen enerzijds en overbrug je vlot lange afstanden anderzijds. Zo'n toestel is bovendien maar liefst 50 keer minder belastend voor het milieu dan een auto. Maar hoe pik je jouw ultieme exemplaar uit het erg ruime aanbod? HLN Shop helpt je - letterlijk en figuurlijk - op weg in vier handige punten.