Hobbyschilders Monique De Cooman en Raf Nagels besteedden honderden uren aan de creatie van de muurschildering op een geluidsmuur in Hoeilaart. Maar het resultaat mag gezien worden.
Volledig scherm
Hobbyschilders Monique De Cooman en Raf Nagels besteedden honderden uren aan de creatie van de muurschildering op een geluidsmuur in Hoeilaart. Maar het resultaat mag gezien worden. © Baert Marc

Omwonenden toveren saaie geluidsmuur om tot 150 meter lang schilderij: “Mensen plannen hun wandeling speciaal langs onze straat”

Ruim een half jaar hebben ze eraan gewerkt, maar nu is het huzarenstukje van hobbyschilders Monique De Cooman (69) en Raf Nagels (64) zo goed als klaar. Ze toverden een saaie, grijze geluidsmuur van Infrabel in de Vosdellestraat in Hoeilaart om tot een impressionant kunstwerk. “De bewoners van de straat aan de overkant van de spoorweg hebben al gevraagd of we ook daar de geluidsmuur willen beschilderen”, zeggen de hobbyschilders.

0 reacties

 1. Nog op zoek naar iets leuks voor onder de kerstboom? Verras je geliefden met een cadeautje uit eigen streek
  PREMIUM
  Regio

  Nog op zoek naar iets leuks voor onder de kerstboom? Verras je geliefden met een cadeautje uit eigen streek

  De eindejaarsperiode staat voor de deur en dus gaan we weer op jacht naar leuke cadeautjes. En waarom dit jaar eens niet kiezen voor een lokaal cadeau? Wij lijsten enkele leuke ideeën op in de rand rond Brussel, zoals conceptstores waarbij je een pakket op maat kunt vinden, een biermand met relatief jong druivenbier uit de Druivenstreek, geurkaarsen en juwelen met een spirituele knipoog, een interieurwinkel die speciaal voor de gelegenheid boxen in elkaar bokst en nog meer.
 1. Hilarische beelden van aap die verjaardagsfeestje verpest
  Play
  bizar

  Hilarische beelden van aap die verjaar­dags­feest­je verpest

 2. Hevige protesten in Israël over sluiting religieuze scholen
  Play

  Hevige protesten in Israël over sluiting religieuze scholen