In het station van Groenendaal worden vanaf maandag twee vernieuwde perrons in gebruik genomen.
Volledig scherm
In het station van Groenendaal worden vanaf maandag twee vernieuwde perrons in gebruik genomen. © Marc Baert

Nieuwe perrons station Groenendaal vanaf maandag in gebruik

HoeilaartVanaf maandag kunnen treinreizigers in het station van Groenendaal gebruik maken van de nieuwe perrons 1 en 4.

 1. Stefan Martens (29) wou tussendoor een baantje om studies te betalen en is nu al bijna een jaar coördinator van vaccinatiecentrum: “Heb hier al meer geleerd dan in de rest van mijn leven”
  PREMIUM
  Tienen/As/Leuven

  Stefan Martens (29) wou tussendoor een baantje om studies te betalen en is nu al bijna een jaar coördina­tor van vaccinatie­cen­trum: “Heb hier al meer geleerd dan in de rest van mijn leven”

  Zijn cursussen voor zijn opleiding tot biochemisch ingenieur verdwenen het afgelopen jaar noodgedwongen in de kast, want de 29-jarige Stefan Martens kreeg de ene tegenslag na de andere te verwerken. Zijn relatie liep op de klippen, zijn vader geraakte zwaargewond bij een werkongeval en zijn moeder kreeg de diagnose van kanker. Om zijn studies en de medische kosten te kunnen betalen, besloot Martens te gaan werken. Door een reeks toevalligheden schopte hij het tot verantwoordelijke van het lokale vaccinatiecentrum in Tienen. Daar gaat hij dagelijks met de glimlach aan de slag. “Ik dacht dat 2021 een verloren jaar zou worden, maar dit is een ervaring die ik voor de rest van mijn leven meeneem. Alles komt goed.”
 1. Op zoek naar een koptelefoon of (draadloze) oortjes? Dit zijn dé 5 koopjes van het moment
  Hardware Info

  Op zoek naar een koptele­foon of (draadloze) oortjes? Dit zijn dé 5 koopjes van het moment

  De soldenperiode is volop aan de gang en we bevinden ons in de periode rond Blue Monday, de meest deprimerende dag van het jaar. Hoog tijd dus om jezelf dus even extra te verwennen, met een headset bijvoorbeeld. Techexpert en hoofdredacteur bij Hardware Info Frank Everaardt wijst je de weg naar dé koopjes van het moment, met aandacht voor gamers, sporters, vergadertijgers, bingewatchers en alles daartussen.
 2. Bij deze zeven koffiebars in Brussel, de Rand en het Pajottenland kun je je verwarmen tussen de kerstinkopen door
  PREMIUM
  Brussel/Rand

  Bij deze zeven koffiebars in Brussel, de Rand en het Pajotten­land kun je je verwarmen tussen de kerstinko­pen door

  Kerstmis staat voor de deur en dus is ook de tijd van de kerstinkopen weer aangebroken. Omdat zo’n namiddagje shoppen in december best koud kan zijn, zochten wij naar iets om het wat warmer van te krijgen. Onze redactie ging dan ook op zoek naar zeven koffiebars waar je tussen de winkelbezoekjes door terechtkan voor een heerlijke kop koffie, thee of warme chocomelk. Maak kennis met enkele van de leukste koffiebars in Brussel, de Rand en het Pajottenland.