Jan Montreuil maandagavond op de gemeenteraad in Hoeilaart.
Volledig scherm
Jan Montreuil maandagavond op de gemeenteraad in Hoeilaart. © rv

Na zwarte vlaggenactie en vreedzame mars tegen 93 flats krijgt Jan nu spreekrecht op gemeenteraad: “Gemeente moet vergunning weigeren”

HoeilaartHet schepencollege van Hoeilaart beslist ten laatste begin maart of het een vergunning verleent voor de komst van 93 appartementen. Maandag kreeg Jan Montreuil, die eerder al een zwarte vlaggenactie op poten zette, spreekrecht op de gemeenteraad. Daar hoopte hij het schepencollege te overtuigen om het project te weigeren. Volgens burgemeester Tim Vandenput vertelde hij echter enkele onwaarheden.

 1. Stoemp! trapt nieuw seizoen caféconcerten op gang

  Stoemp! trapt nieuw seizoen caféconcer­ten op gang

  Stoemp! duikt opnieuw de Brusselse cafés in voor een reeks caféconcerten. De organisatoren beloven een divers programma met muzikale uitwisseling over de grenzen van de hoofdstad heen, take-overs door collectieven, Brusselse collabs en meer. Daarbij gaat VI.BE, steunpunt voor artiest en muzieksector en de organisatie achter Stoemp!, voor de tweede keer op zoek naar jonge organisatoren die hun eigen concertavond in elkaar willen steken.
  Brussel
 2. Seksuele fantasie wordt man bijna fataal: jaloerse ex bindt hem vast en slaat hem het hoofd in met klinker. “Dacht dat het nog kon goed komen”
  PREMIUM

  Seksuele fantasie wordt man bijna fataal: jaloerse ex bindt hem vast en slaat hem het hoofd in met klinker. “Dacht dat het nog kon goed komen”

  Hoewel de relatie was beëindigd, lokte S.S. haar ex naar een godverlaten park in Leuven onder het mom van een laatste date. Ze wilde hem zijn seksuele fantasie nog eens laten beleven: de liefde bedrijven, terwijl hij geblinddoekt en vastgebonden was. In plaats daarvan kreeg hij een kasseisteen van 3,4 kilo op zijn hoofd. De vrouw riskeert nu zes jaar cel. De rechtbank kreeg het hele relaas van die bewuste avond.
  Huldenberg