De motor botste frontaal op een vrachtwagen.
Volledig scherm
De motor botste frontaal op een vrachtwagen. © Marc Baert

Motorrijder (58) overlijdt bij aanrijding met vrachtwagen op gevaarlijke weg in Hoeilaart: “Maximumsnelheid gaat omlaag”

HoeilaartEen man uit het Waals-Brabantse Terhulpen (58) is woensdagochtend omgekomen bij een ongeval op de Terhulpensesteenweg in Hoeilaart. Uit de eerste vaststellingen van de verkeersdeskundige blijkt dat de motorrijder uitweek voor twee vossen op de weg. De burgemeester van Hoeilaart sloot enkele weken geleden nog een akkoord met het Vlaams gewest om de gevaarlijke weg veiliger te maken.“Elk jaar gebeurt er op die baan wel een ongeval”

  1. Speelpleinmonitoren ontpoppen zich tot festivalorganisatoren: twaalf vrienden zetten schouders onder eerste Nektar Festival
    Overijse

    Speelplein­mo­ni­to­ren ontpoppen zich tot festivalor­ga­ni­sa­to­ren: twaalf vrienden zetten schouders onder eerste Nektar Festival

    Nadat enkele jaren geleden de stekker uit zowel het Meivuur als uit Yes2Day getrokken werd, moeten de Overijsenaren het al een tijdje zonder festival doen. Maar daar komt nu verandering in, want op zaterdag 4 september organiseren twaalf speelpleinanimatoren de eerste editie van het Nektar Festival op Kamp Kwadraat. “We willen de jongeren, die nu al ruim een jaar binnen zitten, een extra uitlaatklep geven”, klinkt het.